Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daagse stedentrip Maastricht - Novotel Maastricht

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Ontdek bourgondisch Maastricht! Van het Vrijthof en de Romeinse opgravingen in Museumkelder Derlon tot het moderne ontwerp van het Bonnefantenmuseum. Maak een uitstap naar een wijndomein en de mergelgrotten en geniet van een wafel met slagroom. 
  • sfeervolle straatjes en prachtige winkels
  • hotel ideaal gelegen om de stad te bezoeken
  • ontdek de historie van Maastricht

Jouw reis

Maastricht is één van de mooiste en gezelligste steden van ons land. Met leuke winkels, mooie musea en prachtige oude straatjes.

Wandel langs de oevers van de Maas, over de Sint Servaasbrug en ontdek het historische hart met het bekende Vrijthof. Dit sfeervolle plein is omgeven met historische gebouwen, zoals het Generaalshuis en de Sint Servaaskerk. Strijk neer op een van de vele gezellige terrassen voor een lekker stuk vlaai.
Breng een bezoek aan de ruim 700 jaar oude Dominicanenkerk en ontdek waarom de boekwinkel in deze kerk wordt getypeerd als a bookshop made in heaven

’t Bassin is een romantisch haventje waar je culinair kunt genieten in een van de vele restaurants.  

Maak ook eens een rondje door het groen en de meer onbekende plekken buiten de stadsmuur. Het heuvellandschap zorgt voor prachtige panorama’s. In de omgeving vind je uitgestrekte wijngaarden en wijndomeinen. Of ga ondergronds, de mergelgrotten diep onder de Sint Pietersberg herbergen een bijzonder stukje geschiedenis van Maastricht.

Je verblijft in…
Het viersterrenhotel Novotel Maastricht ligt op twintig minuten loopafstand van het Vrijthof. Het hotel beschikt over veel faciliteiten, waaronder een verwarmd buitenzwembad. 

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. 

Verlengen
Dit arrangement kan niet verlengd worden.