Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Kasteel Vaalsbroek
Netherlands, Limburg, Cycling in Zuid-Limburg, Ruben Drenth
Detail of flags of Belgium, Netherlands and Germany from the tripoint ('Drielandepunt' in Dutch, 'Trois Frontières' in French, and 'Dreiländereck' in German), where the borders of the three countries meet. Forest and buildings of Aachen (Germany) in the background..Vaalserberg, Vaals, Limburg, The Netherlands, Europe.
Kinderkorting - Vaalsbroek
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags arrangement Vaals - Hotel Bilderberg Vaalsbroek

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Verblijf op stand in een écht kasteel op het historische landgoed Vaalsbroek. Het Limburgse heuvellandschap nodigt uit tot lange wandel- en fietstochten. Dicht bij de bourgondische stad Maastricht en het Drielandenpunt.
  • omgeven door het schilderachtige Zuid-Limburgse landschap
  • verblijf in een kasteel inclusief ontbijt en met spa en wellnesscentrum met binnenzwembad
  • inclusief wandelkaart van de omgeving

Jouw reis

Maak kennis met de Limburgse gastvrijheid in Kasteel Vaalsbroek. Dit château met kasteeltuin ligt op een uitgestrekt landgoed, omgeven door grenzeloze natuur met eindeloze velden, wijngaarden, glooiende heuvels en dichte bossen.

Dit deel van Limburg is een waar fiets- en wandelparadijs. En wat te denken van Museum Vaals (op vijfhonderd meter afstand) met zijn fabelachtige collectie heiligenbeelden, elk met een eigen verhaal?

Nederland is hier nauw verbonden met de buurlanden en de invloeden zijn dan ook duidelijk zicht- en hoorbaar. Neem een kijkje in Vaals, bekend van het Drielandenpunt en Europa's grootste doolhof: het Drielandenpuntlabyrint.

Stadse gezelligheid ligt ook binnen handbereik. In de domstad Aken en Maastricht, de stad van André Rieu, het Vrijthof en de bourgondische sfeer. 

Met het oplopend voordeel geniet je in het hotel van vele (lokale) lekkernijen. Kortom, dit is genieten met de (zachte) hoofdletter G. 

Je verblijft in…
Midden in het Zuid-Limburgse heuvellandschap, aan de voet van de Eschberg, ligt het het 15e-eeuwse Kasteel Vaalsbroek. Het kasteel is modern ingericht en voorzien van een spa en wellnesscentrum met binnenzwembad. Ook op culinair gebied kom je aan je trekken. In het restaurant geniet je van lokale gerechten en verse streekproducten.

Je verblijft in de hotelvleugels van het kasteel op basis van logies en ontbijt. Geen betere start van de dag dan met een uitgebreid ontbijtbuffet in een markant kasteel.

Bij boeken
Optioneel kan een driegangendiner op dag 1 bijgeboekt worden en een (elektrische) huurfiets op dag 2.

Verlengen
Dit arrangement kan niet verlengd worden.