Nieuwsoverzicht

Zoeken

11 nieuwsberichten

 1. Vakantieplannen Nederlanders 2023

  11 januari 2023

  Zo’n 9 op de 10 Nederlanders is van plan om komend jaar op vakantie te gaan. Dat blijkt uit een groot representatief onderzoek van de ANWB.

 2. Wintersportvakantie en corona, waar moet ik op letten?

  31 januari 2022

  Wat betekent het nu landen als Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Zwitserland de coronamaatregelen aanscherpen? Antwoorden op acht belangrijke vragen.

 3. Vakantieplannen Nederlanders 2022

  17 januari 2022

  Zo’n 8 op de 10 Nederlanders is van plan om dit jaar op vakantie te gaan. Nederland is naar verwachting het populairste vakantieland, gevolgd door Duitsland en Frankrijk.

 4. Zeventien nieuwe bestemmingen in ANWB Reisopmaat

  7 januari 2022

  Met ANWB Reisopmaat kun je een perfecte reis samen stellen op één platform. Van de route en de vlucht, tot de accommodaties en de autohuur.

 5. Nieuw keurmerk voor veilig parkeren bij vliegvelden

  8 januari 2020

  Met het nieuwe keurmerk Kwaliteitszorg Parkeren (KZP) wordt het eenvoudiger voor de consument voor een betrouwbare parkeerdienst te kiezen.

 6. Antwerpen en Gent hebben milieunormen aangescherpt

  1 januari 2020

  Wie Antwerpen of Gent bezoekt, moet goed nagaan of zijn/haar auto de milieuzone in mag. Sinds 1 januari zijn de milieunormen in Antwerpen aangescherpt. Gent voert naast limieten ook een registratieplicht in.

 7. KLM annuleert groot aantal vluchten

  8 januari 2019

  KLM heeft dinsdag 8 januari een groot aantal Europese retourvluchten geannuleerd in verband met hinder door storm rond luchthaven Schiphol. De passagiers zijn geïnformeerd en omgeboekt, aldus de vliegmaatschappij.

 8. Storm Thailand zwakt af

  6 januari 2019

  De tropische storm Pabuk die vrijdag over Thailand trok, zwakte vrijdagmiddag af en is inmiddels afgeschaald naar een zware depressie. De weerdiensten waarschuwen nog altijd wel voor zware regenval en mogelijke overstromingen.

 9. FOX wint Groepsreizen Vakantie Award

  30 januari 2017

  Het is feest bij onze reisdochter FOX verre reizen van ANWB. Zij wonnen afgelopen zaterdag de Groepsreizen Vakantie Award.

 10. Winnaars stedentrip Parijs Vakantiebeurs 2017

  23 januari 2017

  Vorige week stonden we met de redactie van REIZEN Magazine op de Vakantiebeurs 2017. Bezoekers konden op onze stand meedoen met het winnen van een stedentrip naar Parijs.