ANWB Vrijwilligerswerk
Help mee!

ANWB Vrijwilligerswerk

Doe je graag iets goed voor een ander? Dan ben je van harte welkom bij ANWB vrijwilligers!

Vrijwilligerswerk bij de ANWB

Ruim 10.000 mensen doen vrijwilligerswerk bij de ANWB. Zoek een leuke activiteit uit en doe ook mee. Voor een paar uur, een dag of vaker. Er is van alles te doen! Als ANWB-vrijwilliger ben je altijd bezig met het helpen van andere mensen en met een van de ANWB-thema’s: vrije tijd, mobiliteit en verkeersveiligheid. Samen maken we Nederland een stukje mooier!

Van alles te doen

Van alles te doen

Activiteiten

Als we ons samen inzetten, kunnen we veel voor elkaar betekenen. Een fiets voor elk kind, opruimen in de natuur, een ander een dagje uit bezorgen, fietsroutes inspecteren en nog veel meer.

Een dagje of vaker helpen

Een dagje of vaker helpen

Word vrijwilliger

Je kunt bij de ANWB meedoen met losse vrijwilligersactiviteiten. En we hebben ook vaste vrijwilligersgroepen zoals het consulkorps en het mentorkorps.

Activiteiten

Stadswandeling Maastricht

Stadswandeling Maastricht

Wil je meehelpen op zondag 14 oktober tijdens een cultureel wandelevent in Maastricht? Je kunt als gastheer/gastvrouw optreden, wandelroutes uitdelen, en/of wandelen met een deelnemer die in een rolstoel zit.

Word ambassadeur van het elektrisch rijden

Word ambassadeur van het elektrisch rijden

We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij het begeleiden van de proefritten en het verstrekken van informatie en advies over elektrische auto’s.

Gezocht: e-bike testers

Gezocht: e-bike testers

We zoeken 20 vrijwilligers die affiniteit hebben met fietsen en ervaring hebben met e-bikes. We zoeken zowel vrijwilligers tussen de 35-50 jaar en 50-plussers. Vanwege het uitdagende parcours is een goede gezondheid een vereiste.

Nieuws