Bestellen en betalen van ANWB Tickets

Vind hier het antwoord op jouw vraag met betrekking tot het bestellen en betalen van ANWB Tickets.

Bestellen

Het is niet mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen. Tickets kunnen alleen besteld worden via de website. Je kunt betalen met iDEAL, creditcard of ANWB Cadeaucard. De tickets ontvang je vervolgens binnen 5 minuten per e-mail.

ANWB Tickets zijn niet te koop in de ANWB winkels. Tickets kunnen alleen besteld worden via de website. Je kunt betalen met iDEAL, creditcard of ANWB Cadeaucard. De tickets ontvang je vervolgens binnen 5 minuten per e-mail. Het is niet mogelijk om je tickets op te halen in een ANWB Winkel.

Jouw bestelde ticket(s) kun je direct downloaden na het afronden van jouw betaling. Ook wordt jouw bestelling binnen 5 minuten verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. De tickets kunnen in de spambox, junkmail of ongewenste e-mail terecht komen. Controleer deze map dus altijd goed na je bestelling. Heb je de tickets na 5 minuten nog niet ontvangen en heb je de ongewenste e-mail gecheckt? Neem dan contact op met het Leden Service Center via 088 269 22 22 (ma t/m vr van 8.30 tot 18.00, za van 10.00 tot 16.00, op zondag gesloten).

Let op: tickets voor Disneyland Paris worden altijd per post verzonden. De tickets worden binnen 5 werkdagen verzonden.

Het ANWB Ticket is niet persoonsgebonden. Je kunt dus tickets bestellen voor iemand anders. Wij raden je wel aan je eigen e-mailadres op te geven in het bestelproces, zodat je zeker weet dat de e-mail met de tickets goed aankomt.

Wij gaan altijd uit van de kassaprijzen van het betreffende uitje.
De online toegangsprijzen van het uitje worden bij ANWB Eropuit niet vermeld. 

Het lidmaatschapsnummer bestaat uit 9 cijfers. Je vindt het lidmaatschapsnummer op je lidmaatschapspas en in de Mijn ANWB omgeving.
Bij het bestellen van tickets moet je jouw lidmaatschapsnummer intypen: je kunt een foutmelding krijgen als je jouw lidmaatschapsnummer kopieert en plakt in het lidmaatschapsnummerveld.

Ben je een zakelijk lid? Neem dan contact op met ANWB Zakelijk om na te vragen hoe jij tickets kunt bestellen.

Het is per uitje verschillend hoeveel tickets er besteld kunnen worden. Over het algemeen kunnen er voor dagjes uit maximaal 8 tickets per ticketsoort besteld worden. Als je meer tickets nodig hebt, kun je wel meerdere bestellingen plaatsen mits de aankoop niet bestemd is voor doorverkoop. 

ANWB Eropuit is bestemd voor de particuliere markt. Om deze reden is het niet mogelijk om een factuur te ontvangen.

Het kan zijn dat de website als gevolg van onderhoud of een technische storing tijdelijk niet bereikbaar is. Probeer het later nogmaals. De ANWB kan niet aansprakelijk worden gesteld of op kosten verhaald worden vanwege het niet werken van de website.
Tickets bestellen op de website van ANWB Eropuit werkt het best op een laptop of computer en via de browser Google Chrome. 

ANWB Eropuit krijgt een beperkte voorraad tickets om te verkopen. Daardoor kan het voorkomen dat tickets uitverkocht zijn. Wij doen ons best om de voorraad zo snel mogelijk aan te vullen. De ANWB kan niet aansprakelijk worden gesteld of op kosten verhaald worden vanwege het niet op voorraad hebben van tickets.

Betalen

Heb je wel geprobeerd te betalen, maar is het geld niet van je rekening afgeschreven? Controleer dan eerst of jouw bank last heeft van een storing. Is dat niet het geval, neem dan contact op met het Leden Service Center om na te gaan of jouw betaling daadwerkelijk niet gelukt is. Plaats geen nieuwe bestelling voordat je dit zeker weet: bestellingen kunnen niet worden teruggedraaid en/of terugbetaald. 

Je kunt veilig betalen met iDEAL, creditcard en de ANWB Cadeaucard. Betalen met elke andere cadeaukaart, zoals de Podium Cadeaukaart, is niet mogelijk.
Het is niet mogelijk om geld over te boeken of om achteraf te betalen. 

Servicekosten zijn kosten die gemaakt worden voor het inrichten en draaiende houden van een ticketingsysteem.
De servicekosten variëren per aanbieding. De servicekosten staan altijd op de pagina van de betreffende aanbieding vermeld. Als er niks over vermeld staat, worden er geen servicekosten gerekend.