advertentie

ANWB Gastvrij

Een fietstocht is ideaal om lekker uit te waaien. Op de pedalen door de polders, trappen in de duinen en toeren door sfeervolle plaatsjes of bruisende steden. En even uitrusten met iets lekkers, terwijl je e-bike oplaadt? Dat doe je bij uitstek bij de ANWB Gastvrij punten. Hier dragen ze fietsers een extra warm hart toe.

Gastvrij (2).jpg

Wat kun je verwachten van een ANWB Gastvrij punt?

ANWB Gastvrij punten en ANWB Gastvrij Plus punten zijn locaties die er alles aan doen om het jou als fietser naar de zin te maken. Je kunt er prima even uitpuffen onder het genot van iets lekkers, voordat je je tocht vervolgt. Bij sommige ANWB Gastvrij punten kun je zelfs blijven slapen! Zo maak je van een simpel fietstochtje, meteen een mini-vakantie.

ANWB Gastvrij punten voldoen in ieder geval aan deze voorwaarden:

✓ Ze hebben een fietskaart van de omgeving ter beschikking
✓ En er is een bandenplak setje, een fietspomp en een EHBO set aanwezig
✓ Ze bieden jou een schuilplek bij regen
✓ Je mag er gratis naar het toilet
✓ Ze zijn van mei tot en met september doorgaans ten minste vijf dagen per week open vanaf 11:00 uur

(Was er iets toch niet in orde? Laat het ons weten.)

Nieuw: ANWB Gastvrij Fietsenwinkel

Een nieuwe en bijzondere categorie Gastvrij-punten vormen de ANWB Gastvrij Fietsenwinkels. Winkels waar je terecht kunt voor reparatie, onderhoud, aankoop, professioneel advies en soms fietshuur. Adressen die je onderweg aan kunt doen als dat onverwacht nodig is. En heb je een ANWB Fietspas dan kun je bij deze fietsenwinkels elk jaar gratis een ANWB Fietscheck laten doen (in maart en november mét 15 % korting op reparaties). Regelmatig onderhoud van je fiets voorkomt grotere en duurdere reparaties.

Extra korting bij ANWB Gastvrij Plus punten!

Vanaf nu kun je een handige ANWB Fietspas aanschaffen, boordevol voordeel. Als ANWB Fietspashouder heb je dan onder andere recht op korting bij ANWB Gastvrij Plus punten. Wat je precies krijgt, zie je meteen op de online knooppuntenkaart staan. Je klikt op het ANWB Gastvrij Plus icoon en op het uitklapschermpje staat de korting die dit ANWB Gastvrij Plus punt jou geeft. Dat is mooi meegenomen!

Meer over de ANWB Fietspas

Voeg een ANWB Gastvrij punt toe aan je route

Plan je zelf een fietsroute? Voeg dan meteen een ANWB Gastvrij (Plus) punt toe aan je route. Dit doe je door op het koffiekop-icoon in de fietsknooppuntenplanner te klikken en ‘voeg toe’ te selecteren. De locatie verschijnt meteen in je route en ook als je hem print, staat het ANWB Gastvrij punt ertussen. Hartstikke handig, want dan weet je zeker dat je straks een leuke plek hebt om te stoppen.

Naar de fietsknooppuntenplanner

Meer informatie?

Wil je meer weten over ANWB Gastvrij, of ben je als ondernemer zelf geïnteresseerd om ANWB Gastvrij punt te worden, stuur dan een email naar gastvrij@anwb.nl. We helpen je graag verder. Ondernemers vinden hier meer informatie over de zakelijke kant van ANWB Gastvrij.

Vraag een fietspas aan en profiteer direct van:

✓ Wegenwacht® Fiets Service

✓ Voordeel bij ANWB Gastvrij punten

✓ Juridische hulp bij een fietsongeval

✓ Gratis ANWB-knooppuntenkaart

✓ 10% korting op je fietshuur

Vraag een fietspas aan

advertentie

Andere leden bekeken ook

C160102_012_Campagne_WW_NL_Etalage_1520x855.jpg

Wegenwacht met korting

Sluit Wegenwacht® Nederland Standaard af en profiteer van voordeel! Krijg nu 16,- korting.

Kies nu je pakket
creditcard shoppen winkelstraat 1520x855.jpg

ANWB Visa Card

Overal makkelijk en veilig betalen. Nu met €15,- tegoed.

Lees meer
Fietscheck-006.jpg

Gratis fietscheck

Met de ANWB Fietspas kun je gratis je fiets laten controleren door een vakman. Zo weet je zeker dat je veilig de weg op kan.

Lees meer
Fietspas-052.jpg

ANWB Fietspas

De mooiste plekken ontdek je met de Fietspas. Incl. Wegenwacht Fiets Service en veel korting.

Tijdelijk € 20,-