Vragen gesteld door de Leden

Beantwoord door Experts

4 expert vragen

 1. Kogeldruk

  Gevraagd op 3 mei 2019

  Ik heb Ford B-Max en die heeft een kogeldruk van 50 kg. Nu zag ik op een trekhaaksite het volgende: Elke trekhaak fabrikant test de trekhaak op basis van de gegevens die door de autofabrikant in het land van de trekhaak fabrikant voorschrijft. kiest u voor een trekhaak die een hogere kogeldruk heeft dan de importeur in Nederland afgeeft dient u deze niet te overschrijden als u een aanhangwagen of caravan trekt. In het geval van een fietsendrager kunt u de kogeldruk van de trekhaak fabrikant aanhouden. Klopt deze informatie?

 2. welke fietsendrager past bij mijn auto

  Gevraagd op 2 mei 2018

  Ik wil een nieuwe fietsendrager kopen, waar twee elektrische fietsen op mee genomen kunnen worden. Ik heb een Ford Fiesta personenauto uit 2006. Welke fietsendragers zijn geschikt?

 3. Mag een automaat, een trekhaak hebben voor een fietsenrek?

  Gevraagd op 16 maart 2018

  Heb op het ogenblik een Ford Focus met trekhaak.Heb een Ford Fiesta Titanium besteld:1.0 Ford Ecoboost, 100pK (74kW). Mag ik er een trekhaak onder laten brengen voor een fietsenrek?

 4. draagcapaciteit trekhaak

  Gevraagd op 16 maart 2018

  Wij rijden een ford B max. Onze trekhaak heeft een draagcapaciteit van 50 kg. Het totaalgewicht van een nieuw aan te schaffen fietsendrager + het gewicht van 2 electrische fietse...