Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Bellewaerde Aquapark

Tot € 4,80 korting

Een dag vol waterpret met het hele gezin beleef je bij Bellewaerde Aquapark!

Meer zelfs, het is een nie normaal goeie plek om eens niet normaal te doen

Om met water te spatten en sproeiers te spuiten, zonder dat er een badkuip overloopt! In Bellewaerde Aquapark glijd je van spectaculaire waterglijbanen, klauter je op spetterende klimmuren en speel je in coole schepen en forten. Kortom: het paradijs voor elke waterrat! Breng na je avonturen een bezoekje aan de wellnessruimte met jacuzzi en sauna, en kom helemaal tot rust in detropische, groene oase.

Oh ja, in Bellewaerde Aquapark kan je het hele jaar door genieten van een zalige 34 graden! Dus haal snel je zwemkleding uit de kast, en ga voor nie normaal veel waterpret!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Bellewaerde Aquapark voor een specifieke bezoekdatum.  Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserverenOp het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Het is verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen via https://reserveren.bellewaerde.net/ voor een bezoekdatum. Op het ANWB Ticket staat in een stappenplan uitgelegd hoe het reserveren precies werkt. Plaats je reservering z.s.m. na aanschaf van je ANWB Ticket, de beschikbaarheid kan hard gaan.
  • Kinderen tot 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Kinderen jonger dan 12 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (+ 18 jaar). 
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Een parkeerticket kost € 7,-. Een parkeerticket kan je ter plaatse aan de kassa’s van Bellewaerde Aquapark aankopen.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website verkrijgbaar en niet in de ANWB-winkels.