Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Watertaxi Hoorn

Tot € 1,- korting

De Hoornse havens verkennen vanaf het water met Watertaxi Hoorn!

De Hoornse havens en grachten verkennen vanaf het water of een rondvaart maken langs de kustlijn van deze prachtige historische stad? Watertaxi Hoorn maakt graag een rondvaart met jou en je gezelschap. De schipper vertelt je over de mooiste plekken van Hoorn, een onvergetelijke belevenis!

Watertaxi Hoorn biedt naast de mogelijkheid om je van de ene naar de andere bestemming te laten varen, ook langere tochten aan zoals tochten buitengaats. Maar ook is het mogelijk om op en af te stappen wanneer je wilt. 

Praktische informatie

  • De tickets zijn geldig voor een rondvaart van ongeveer 1 uur. De rondvaart wordt uitgevoerd door een ervaren schipper en gids. 
  • Er wordt voornamelijk gevaren met open boten aangezien Watertaxi Hoorn onder enkele erg lage bruggen doorvaart, maar bovendien kun je zo het beste genieten van het uitzicht. Er zijn paraplu’s en dekentjes aan boord aanwezig.
  • Opstappen kan op de Schuijteskade 21, maar het is ook mogelijk op te stappen bij de verschillende opstaplocaties in Hoorn, te zien op de website van Watertaxi Hoorn. Dit moet dan wel vooraf worden doorgegeven bij het reserveren. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Watertaxi Hoorn voor een specifieke bezoekdatum.
Op het ticket van ANWB staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen en ook niet voor te reserveren.
  • Standaard drankjes aan boord zijn inbegrepen bij het ticket. 
  • Honden zijn toegestaan op deze rondvaart, mits aangelijnd. 
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Parkeren is mogelijk bij de verschillende parkeerlocaties, aangegeven op de website van Watertaxi Hoorn. Direct bij de verschillende parkeerlocaties zijn er handige opstapplekken voorzien van leuning en ‘luie’ trap. Hiervandaan vaar je in 10 minuten naar het centrum of de oude haven.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.