Naar artikel

Smidtje Canal Cruises

Ontdek Haarlem vanaf het water! De rondvaartboten van Smidtje Canal Cruises nemen je mee door de grachten en singels van deze bijzondere stad.

Smidtje Canal Cruises

Een rondvaart met Smidtje Canal Cruises is dé manier om de stad te leren kennen. De mooiste bezienswaardigheden van Haarlem in korte tijd ontdekken, waarbij gastvrijheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan, iets wat Smidtje Canal Cruise kenmerkt.

Ontdek de stad met het beste uitzicht van Haarlem: vanaf het water aan boord bij Smidtje Canal Cruises!

Vaar mee met de 50 minuten durende rondvaart door het historische centrum van Haarlem en laat je rondleiden langst de mooiste bezienswaardigheden van Haarlem, zoals het Teylers Museum, Molen de Adriaan, de Jopenkerk en het Frans Hals Museum.

Laat je meevoeren over de rivier het Spaarne en zie een prachtig stuk buiten Haarlem centrum

Geniet van de prachtige 90 minuten durende Molen tot Molen boottocht op de rivier het Spaarne in Haarlem. Varen buiten de gebaande paden in Haarlem & typisch Hollandse molens ontdekken, wat wil je nog meer? Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zullen deze opmerkelijke blikvangers langs het water spectaculair vinden.

De schipper neemt je mee vanaf het centrum van Haarlem langs Molen de Adriaan, de Waag en het Teylers Museum. Hierna vervolg je de route richting Heemstede, een mooie route langs de woonboten. Hier vaar je langs Molen de Eenhoorn, zie je veel groene natuur en prachtige statige huizen die aan het Spaarne gevestigd zijn.