Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Smidtje Canal Cruises

Tot € 5,- korting

Ontdek Haarlem vanaf het water! De rondvaartboten van Smidtje Canal Cruises nemen je mee door de grachten en singels van deze bijzondere stad.

Smidtje Canal Cruises

Een rondvaart met Smidtje Canal Cruises is dé manier om de stad te leren kennen. De mooiste bezienswaardigheden van Haarlem in korte tijd ontdekken, waarbij gastvrijheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan, iets wat Smidtje Canal Cruise kenmerkt.

Ontdek de stad met het beste uitzicht van Haarlem: vanaf het water aan boord bij Smidtje Canal Cruises!

Deze rondvaart van 50 minuten vaart om het mooie historische stadscentrum van Haarlem heen. Laat je rondleiden langs de mooiste bezienswaardigheden van Haarlem centrum, zoals het Teylers museum, Kathedraal St. Bavo en het Frans Hals Museum. 

In de zomer vaar je in open en halfopen boten door Haarlem, in de winter vaar je in heerlijk verwarmde overdekte boten.

Laat je meevoeren over de rivier het Spaarne en zie een prachtig stuk buiten Haarlem centrum

Geniet van de prachtige 75 minuten durende Molen tot Molen boottocht op de rivier het Spaarne in Haarlem. De schipper neemt je mee vanaf het centrum van Haarlem langs Molen de Adriaan, de Waag en het Teylers Museum. Hierna vervolgen wij de route richting Heemstede, een mooie route langs de woonboten. Hier vaar je langs Molen de Eenhoorn, zie je veel groene natuur en prachtige statige huizen die aan het Spaarne gevestigd zijn. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zullen de opmerkelijke blikvangers langs het water spectaculair vinden.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Smidtje Canal Cruises voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: Reserveren Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee (op schoot), dit dien je wel aan te geven in het bestelproces.
  • Rondvaart Haarlem Centrum  duurt 50 minuten. Rondvaart Molen tot Molen duurt 75 minuten. Er wordt tussentijds niet aangemeerd.
  • Eten en drinken aan boord: je kunt vooraf aan de vaart eten en drinken kopen bij de verwarmde opstaplocatie en souvenirshop 't Boothuys. Het eten en drinken kan vervolgens meegenomen worden aan boord, maar er is geen host aan boord.
  • Huisdieren zijn niet welkom alleen hulphonden.
  • Deels toegankelijk voor mindervaliden; Indien de rolstoel inklapbaar is en de mindervalide een paar treden naar beneden (de boot in) kan lopen.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Parkeren bij Haarlem Canal Cruises? Reserveer je parkeerplaats en parkeer je auto een hele dag lang al vanaf € 10,- in parkeergarage Station Haarlem.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.