Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daagse stedentrip Amsterdam - Four Elements Hotel

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Hotel Four Elements ligt nabij de haven van IJburg, in een omgeving waar groen en luxe samenvloeien. Bij dit energieneutrale hotel staan de vier elementen centraal. Dit zorgt voor een unieke en duurzame ervaring. Je kunt hier uitermate genieten van het uitzicht op het IJ, lokale lekkernijen en de moderne hotelkamer. Om Amsterdam te verkennen ben je met het openbaar vervoer snel op elke gewenste plek.
  • Modern 4 sterren hotel aan het IJmeer
  • Het meest duurzame hotel van Nederland
  • Met het OV ben je snel in het centrum van Amsterdam

Jouw reis

Geef mij maar Amsterdam! Onze populaire hoofdstad biedt talloze mogelijkheden aan musea, zoals het Rijksmuseum, Museum het Rembandthuis en het Anne Frank Huis. Maak mooie wandelmeters en laat je leiden door de fantastische straten van de Jordaan, ga winkelen in de 9 straatjes of neem een kijkje op de Albert Cuypmarkt.

Vanuit het hotel ben je met het OV zo op deze verschillende locaties. Wil je genieten van het water? Het hotel kijkt uit over het IJmeer en de omgeving nodigt uit om met een vaartocht verschillende eilandjes te ontdekken, zoals het forteiland Pampus. Hier werd rond 1890 op de zandplaat Pampus een verdedigingswerk gebouwd om de hoofdstad Amsterdam te beschermen.

Je verblijft in…
Gedurende twee nachten verblijf je in het viersterrenhotel Four Elements. Dit hotel ligt op Zeeburg en is de ideale uitvalsbasis om het centrum van Amsterdam te ontdekken. Het beschikt over een à la carte restaurant, een gezellige bar en een skybar. De comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien, onder andere koffie- en theefaciliteiten. Profiteer tijdens dit arrangement van gratis extra's.

Reisperiode
Je kunt van dit arrangement genieten in de periode van 1 april 2022 tot en met 31 maart 2023. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk voor een verblijf van 3 dagen.  

Verlengen
Het is helaas niet mogelijk dit arrangement te verlengen.