Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Plopsa Station Antwerp

Tot 30% korting

In het stationsgebouw van Antwerpen Centraal beleef je super leuke avonturen met jouw favoriete Studio 100-helden!

Ontmoet je favoriete helden en beleef magische momenten in het Plopsa-indoorpark!

Jouw favoriete Plopsa-helden en geliefde stripfiguren ontvangen je met open armen in het nieuwste Plopsa-indoorpark, Plopsa Station Antwerp! Met zijn unieke locatie worden kinderen in een mum van tijd betoverd door de magie van dit Plopsa-park. Meer dan 15 spannende attracties, verdeeld over maar liefst 4 verdiepingen, bezorgen alle bezoekers ongetwijfeld een onvergetelijke dag.

Meer dan 15 sensationele attracties…

Lambik daagt alle snelheidsduivels uit voor een spannend duel op een écht racecircuit. Durf jij het aan? Zet je schrap en race op Suske en Wiske’s: De Razende Race! Ga op tour door Smurfenland in Het Smurfenavontuur of klim aan boord van de enige echte Lucky Luke Express en leef je uit in de cowboystad. Ben jij een echte waaghals? Begeef je in dat geval naar Wickie’s Valtoren! Hou je goed vast, want voor je het weet val je razendsnel naar beneden. Mag het iets rustiger? Zing dan luidkeels mee met alle K3-hits terwijl je rondrijdt in de K3 Disco Cars. Neem een kijkje in Maya’s Speeltuin, waar de allerkleinsten oneindig veel klim- en klauterplezier beleven. Bovendien kun je steeds terecht bij je favoriete Studio 100- en striphelden voor een Meet&Greet, waarbij je een leuke herinnering meeneemt naar huis.

Heb je zin in een heuse dagschotel zoals Xavier? Of kies je eerder voor een warme choco van Marcske? Geniet van de lekkerste drankjes en kom helemaal in de voetbalsfeer in het café van F.C. De Kampioenen. Mag het wat meer zijn? Kom dan zeker van een heerlijke spaghetti genieten in het Mr. Spaghetti restaurant.

… met een vlotte bereikbaarheid

Dankzij de unieke ligging van het park, in het Centraal Station van Antwerpen, ben je dankzij de trein in minder dan 2 minuten in Plopsa Station Antwerp!

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • De lengte van kinderen met een kinderticket (tussen 85 cm en 1 m) wordt gemeten bij de ingang. Het meten gebeurt met de schoenen aan.
  • Senioren (70+) dienen hun indentiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Plopsa Station Antwerp is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in Plopsa Station Antwerp.
  • Je kunt betaald parkeren voor € 12,50 in de ondergrondse parkeergarage van Antwerpen Centraal. Klik hier voor meer informatie over het parkeren.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken