Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Industrieel Museum Zeeland

20% korting

Bezoek Industrieel Museum Zeeland. Eindelijk een museum waar je mag kijken met je handen.

Ontdek Industrieel Museum Zeeland. Kijken doe je met je handen.

Het Industrieel Museum Zeeland is gevestigd in de monumentale suikerloods in Sas van Gent. Laat je verrassen door de vele aspecten van de industrie in het algemeen en die van Zeeland in het bijzonder. Het Industrieel Museum Zeeland is geen gewoon museum. Het is kijken EN doen, want hier kijk je met je handen!

Techniek voor iedereen

Een bezoek aan het Industrieel Museum Zeeland is een must voor de echte industrie- en techniekliefhebber. Maar meer nog worden kinderen en volwassen die ‘niks met industrie hebben’ enthousiast met een collectie, activiteiten en interactieve opstellingen. De imposante machines, het innovatieve technische vernuft van toen en nu, maar ook aspecten als veiligheid, energie en logistiek komen op een interactieve manier aan bod. Voor iedereen is dit museum een leerzame belevenis. Want groot of klein, iedereen kijkt toch graag met zijn handen!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Industrieel Museum Zeeland voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 5 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ANWB ticket voor aan te schaffen. Je moet kaarten voor hen bestellen tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Industrieel Museum Zeeland.
  • Er geldt een maximum van 8 tickets per bestelling.
  • De tickets en de reserveringen moeten geprint worden meegenomen.
  • Museumkaarthouders ontvangen gratis toegang tot Industrieel Museum Zeeland. Je dient wel voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen voor een specifieke bezoekdatum op de website van het museum.
  • Het gehele museum is goed toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Bij de ingang van het museumgebouw zijn parkeerplaatsen voor bezoekers met een invalidenparkeerkaart. Er is gelegenheid om direct bij de entree in- en uit te stappen. Er zijn rollators en een rolstoel voor gratis gebruik beschikbaar. Het is raadzaam vooraf telefonisch te reserveren. Voor de rolstoel is een begeleider nodig.
  • Mindervaliden en slechtzienden kunnen een hulp- of geleidehond meenemen. Niet-geleidehonden mogen in een rugzak/draagzak worden meegenomen. In andere gevallen mogen honden aangelijnd op het baasje wachten in de  ‘hondenbar’, bij de receptie.
  • Industrieel Museum Zeeland heeft een gratis algemene parkeerplaats die vrijwel altijd meer dan voldoende ruimte biedt.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.