Naar artikel

Dierenpark Taman Indonesia

Tot 20% korting

Waan je in tropische verre oorden met bijzondere vogels, reptielen en kleine zoogdieren uit Indonesië. Je vindt het allemaal in dierenpark Taman Indonesia!

Taman Indonesia heeft de Bronzen award gewonnen voor leukste uitje van provincie Overijssel 2023!

Dierenpark Taman Indonesia

Heb je wel eens gehoord van koffiebonen-etende katten en dat deze uitgepoepte bonen tot de duurste koffiesoort ter wereld worden gerekend? En ken je Binturongs al? Deze dieren leven op wel 30 meter hoog in de bomen! Je bekijkt ze, en nog vele andere dieren, in Dierenpark Taman Indonesia. Zo zie je diverse tropische vogels in de open volières en geniet je van vissende katten, wallabies, muntjaks en otters van de eilanden van Indonesië. Benieuwd naar welke evenementen en activiteiten er binnenkort  in Taman Indonesia georganiseerd worden? Check de agenda van Taman Indonesia

Vogelspothut

Er is in het park een vogelspothut! Haal bij de kassa je eigen vogelspotkaart op en kijk hoeveel vogels jij kunt spotten. In de vogelspothut is een echte ranger van het WNF aanwezig, die onderzoek doet in Indonesië. Bij haar kun je vragen stellen, spelletjes doen of meer leren over het tropisch oerwoud.

Leuk voor kinderen

Kinderen kunnen samen met hun ouders en/of opa en oma op ontdekkingstocht door het park met het speciale Taman-Indonesia-kinderpaspoort of met een leuke Vogelspeurkaart. Verder is er onder andere een wildernisspeeltuin, een verkleedhoek met Indonesische klederdracht en een wayangtheater.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code wissel je het ANWB Ticket in voor een e-ticket van Taman Indonesia en maak je een reservering voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Taman Indonesia:

  • Reguliere tickets: 20% korting - geldig voor een bezoek t/m 31 oktober 2023.
  • Juli en augustus tickets: 10% korting - geldig voor een bezoek in de maanden juli en augustus t/m 31 augustus 2023. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Dierenpark Taman Indonesia.
  • Je kunt de e-tickets van Taman Indonesia scannen vanaf je telefoon/tablet of neem ze geprint mee. 
  • Huisdieren en/of blindengeleidehonden zijn in verband met de veiligheid van de dieren niet toegestaan.
  • Het park is rolstoeltoegankelijk. Er zijn op locatie 2 rolstoelen gratis beschikbaar om te lenen. Deze kun je vantevoren reserveren via 0521-511189 of reserveringen@taman-indonesia.nl
  • Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het park. Gelieve de auto niet aan de kant van de weg te zetten, maar gebruik te maken van de daarvoor bestemde gratis parkeerplekken.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Dierenpark Taman Indonesia te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.