Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Dierenpark Taman Indonesia

Waan je in tropische verre oorden met bijzondere vogels, reptielen en kleine zoogdieren uit Indonesië. Je vindt het allemaal in dierenpark Taman Indonesia!

Taman Indonesia heeft de Bronzen award gewonnen voor leukste uitje van provincie Overijssel 2024!

Dierenpark Taman Indonesia

Heb je wel eens gehoord van koffiebonen-etende katten en dat deze uitgepoepte bonen tot de duurste koffiesoort ter wereld worden gerekend? En ken je Binturongs al? Deze dieren leven op wel 30 meter hoog in de bomen! Je bekijkt ze, en nog vele andere dieren, in Dierenpark Taman Indonesia. Zo zie je diverse tropische vogels in de open volières en geniet je van vissende katten, wallabies, muntjaks en otters van de eilanden van Indonesië. Benieuwd naar welke evenementen en activiteiten er binnenkort  in Taman Indonesia georganiseerd worden? Check de agenda van Taman Indonesia

Vogelspothut

Er is in het park een vogelspothut! Haal bij de kassa je eigen vogelspotkaart op en kijk hoeveel vogels jij kunt spotten. In de vogelspothut is een echte ranger van het WNF aanwezig, die onderzoek doet in Indonesië. Bij haar kun je vragen stellen, spelletjes doen of meer leren over het tropisch oerwoud.

Leuk voor kinderen

Kinderen kunnen samen met hun ouders en/of opa en oma op ontdekkingstocht door het park met het speciale Taman-Indonesia-kinderpaspoort of met een leuke Vogelspeurkaart. Verder is er onder andere een wildernisspeeltuin, een verkleedhoek met Indonesische klederdracht en een wayangtheater.