Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

UP Digital - City Games

Tot € 3,- korting

Speel een van de vier uitdagende City Games.

City Game: Sherlock Holmes (2-4 personen)

Duik in het avontuur van de Sherlock Holmes City Game tijdens je stedentrip! Dit interactieve en hilarische moordspel is geschikt voor overal ter wereld. Het is de ideale toevoeging aan je familiedag of een stedelijke ontdekkingsreis.

Jouw missie? Kraak een bloedstollende moordzaak! Verdachten, alibi's en uitdagende puzzels wachten op jouw scherpe geest. Pak je smartphone erbij, laad hem op en maak je klaar voor actie.

De Sherlock Holmes City Game biedt je een compleet nieuwe manier om de stad te ervaren. Met een perfecte mix van spanning, humor en ontdekking, neemt het spel je mee op een meeslepend avontuur. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het volgen van een vastgesteld parcours. Deze GPS-gebaseerde game geeft je de vrijheid om te bewegen zonder directe interactie met de stad. Je kunt op eigen tempo en op je eigen manier de uitdaging aangaan. Zoek de aanwijzingen, ondervraag de verdachten en onthul de waarheid achter de gruwelijke misdaad. Maar let op, de klok tikt! De moordenaar wacht op niemand…

 • Koop 1 ticket per 2-4 personen
 • Zorg voor een opgeladen smartphone
 • Het startpunt (altijd in het centrum van de gekozen stad) staat in de informatiemail vermeld

City Game: Secrets Of..... (2-4 personen)

Ontdek de verborgen schatten van jouw stad met "Secrets of Ontdekkingsspel"! Dit interactieve spel neemt je mee op een spannend avontuur door het historische centrum, waar je de kans krijgt om de best bewaarde geheimen te ontdekken en de stad op een compleet nieuwe manier te ervaren.

Met "Secrets of Ontdekkingsspel" leer je een stad naar keuze beter kennen op een leuke manier. Terwijl je door de straten wandelt, kom je langs verschillende locaties waar je uitdagende opdrachten krijgt voorgeschoteld. Los puzzels op, beantwoord gekke vragen, voltooi foto-opdrachten en nog veel meer. Elke succesvol voltooide opdracht levert je punten op, evenals extra aanwijzingen voor de ultieme eindpuzzel. Wie weet verover jij zelfs een plekje op het leaderboard!

Tijdens het spel leer je niet alleen de geschiedenis van de stad kennen, maar ontdek je ook bijzondere personages, unieke feiten en de rijke cultuur die de stad te bieden heeft. Zelfs de lokale bewoners zullen versteld staan van de geheimen die zij nog niet ontdekt hebben!

 • Koop 1 ticket per 2-4 personen
 • Zorg voor een opgeladen smartphone
 • Het startpunt (altijd in het centrum van de gekozen stad) staat in de informatiemail vermeld

City Game: The Syndicate (2-4 personen)

Ontdek het meeslepende verhaal van "The Syndicate" - een episch avontuur wacht op ervaren dieven zoals jij! De gevangenisdirecteur heeft ons benaderd, op zoek naar een ruil. Hij heeft ons laboratorium onthuld, waar we formules hebben ontwikkeld die te krachtig zijn voor gewone mensen. Om ze veilig te bewaren, sloten we ze op in een onbreekbare kluis. Althans, dat dachten we. Onze alchemist, Magnus, heeft echter al die formules gestolen, en zijn plannen zijn verre van goed...

Nu hebben we jouw hulp nodig om Magnus op te sporen en alle zes gestolen formules terug te stelen. Als je slaagt, word je beloond met vrijspraak voor je misdaden. Tijd dringt, dus ga meteen aan de slag voordat het te laat is!

Eenmaal aangekomen op de startlocatie is het tijd om ons meeslepende City Escape Game te ervaren: "The Syndicate". Ga op zoek naar de gestolen formules terwijl je door een stad van keuze loopt en ermee interacteert. Dit rollenspel is gebaseerd op een meeslepend verhaal, waarbij je de stad verkent en uitdagende puzzels, raadsels en foto-opdrachten oplost.

"The Syndicate" begint in het bruisende centrum van de stad van jouw keuze. Gedurende het spel ontdek je enkele van de meest prachtige locaties in de stad. Kun jij Magnus vangen en de gestolen formules heroveren? De tijd dringt, dus wacht niet langer!

 • Koop 1 ticket per 2-4 personen
 • Zorg voor een opgeladen smartphone
 • Het startpunt (altijd in het centrum van de gekozen stad) staat in de informatiemail vermeld

Fotografie Tour Amsterdamse Grachten (1 persoon)

Leer alles wat je moet weten over smartphone fotografie tijdens deze fotografietour langs de Amsterdamse grachten. Maak de mooiste foto's met je eigen smartphone. Topfotograaf Jeroen Swolfs helpt je met het gebruik van onze app!

Start: Dam, Amsterdam. De Fotografietour begint wanneer je maar wilt, midden in het hart van Amsterdam. De app start automatisch als je op de Dam bent. Veel plezier!

Vanaf de start op de Dam loop je met de Fotografie tour App de rust van de grachtengordel in. Ontdek bekende, maar ook geheime plekjes op de eeuwenoude Herengracht, Leidsegracht en Prinsengracht. De fantastische gebouwen en magische grachten met hun woonboten staan garant voor bijzondere foto's. De hele route zit vol met merkwaardige winkeltjes en ''Amsterdammers'' die in de 9 Straatjes hun dagelijkse gang gaan. Esthetische fotografie op zijn best!

M.b.t. de activiteiten

Deze Fotografie tour begint met het bekijken van de video’s waarmee je tips & trucs over je smartphone krijgt. Je kunt dat doen waar en wanneer je maar wilt, zelfs voor het begin van je wandeling. Begin je Fotografie tour wanneer je maar wilt met de app die automatisch begint bij het startpunt op de Dam.
Verken de mooiste plekken van Amsterdam met de Fotografie tour app in 2 tot 3 uur. Doe dit alleen, met je partner, je kinderen of je vrienden. Alles is mogelijk.

 • Krijg handige tips & tricks van topfotograaf Jeroen Swolfs
 • Koop 1 ticket per persoon
 • Zorg voor een opgeladen smartphone met internet connectie

Let op: ticket pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij UP Events. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. 

Aanvullende ticketinformatie

 • Je maakt gebruik van een reserveringscode. Je hoeft het ticket dus niet geprint mee te nemen.
 • Bij het reserveren worden de steden waaruit je kunt kiezen voor City Games Sherlock Holmes, Secrets Of en The Syndicate zichtbaar.
 • Zorg tijdens alle City Games voor een volgeladen smartphone met internetconnectie.
 • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.