Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Fort Vertier

Tot € 3,- korting

Verdwalen met plezier! Klimmen, klauteren & glijden in het interactieve 3D doolhof in Harderwijk.

Fort Vertier

Fort Vertier is een 3D labyrint vol glijbanen, loopbruggen en klimelementen waar kinderen van 5 tot 13 jaar zich kunnen uitleven. Klimmen, klauteren en dwalen door het doolhof! Ieder kind krijgt een tagbandje waarmee via interactieve schermen diverse spellen gespeeld worden, in en rondom het fort. Vind jij de juiste torens? Haast je naar beneden via de big airbag of de glijbaan, op naar de volgende. De klok tikt! Ouders kunnen het spel gratis bekijken aan één van de overdekte picknicktafels.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Fort Vertier voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Fort Vertier Harderwijk is geschikt voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Kinderen van 7 jaar en ouder kunnen zelfstandig klimmen en verdwalen. Kinderen onder de 7 kunnen eventueel met begeleider het doolhof in.
  • Volwassene vanaf 13 jaar ontvangen gratis een kopje koffie of thee per persoon.
  • Kinderen onder de 6 jaar kunnen niet zelfstandig de games spelen maar wel met een ouder mee. Klimmen, klauteren en dwalen door het doolhof. Je koopt enkel een ticket voor je kind. Klik hier voor meer informatie.
  • De kinderen kunnen in totaal 1 uur en een kwartier met een armbandje het spel in het doolhof spelen.
  • Fort Vertier Harderwijk beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.
  • Fort Vertier Harderwijk is niet toegankeijk voor mindervaliden.
  • Huisdieren zijn welkom bij Fort Vertier.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.