Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Volg een proefles in Doetinchem

De eerste keer autorijden

Als je voor de eerste keer achter het stuur van de auto stapt, is dit best spannend. De ANWB begrijpt dat en biedt je daarom een proefles autorijden aan. Je komt hiervoor naar onze rijschool en je maakt voor het eerst kennis met de rijinstructeur. Deze maakt een inschatting van de benodigde hoeveelheid rijlessen die je nodig hebt om je rijlessen te halen. Zo’n proefles is dus heel nuttig!

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie.

Een proefles autorijden in Doetinchem duurt ongeveer 1,5 uur. Hierin maak je kennis met onze rijschool, rijd je 60 minuten in de auto en wordt de les daarna geëvalueerd. Een goede mogelijkheid om onze rijschool te proberen.

Lesadvies op maat gesneden

Bij de ANWB in Doetinchem krijg je altijd lesadvies op maat, afgestemd op jouw persoonlijkheid. Je kunt van start gaan met lessen vanaf 16,5 jaar. De kosten van de proefles kun je terugverdienen door bij ons in de toekomst je rijbewijs te halen.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!