Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Doetinchem

Volg rijlessen in Doetinchem op een prettige manier

Wat is er nu fijner dan rijlessen volgen die goed aansluiten op jouw leerstijl? De ANWB Rijschool in Doetinchem denkt hierin graag met je mee en stemt lessen dan ook zoveel mogelijk af op je persoonlijke situatie. Vanzelfsprekend is onze lesmethode uniek in haar soort.

Je start met een proefles

Je begint je rijcursus altijd met een proefles. Hierin ga je met de rijcoach op pad en krijg je een lesadvies voor je autorijles. Daarmee wordt direct duidelijk hoeveel lessen er nodig zijn en welk pakket nu eigenlijk goed bij jou past. Deze proefles autorijden mag je al volgen vanaf 16,5 jaar.

 

Praktische lesdoelen

Onze unieke lesmethode staat vol met voorbeelden uit de praktijk. De praktijklessen zijn er om de nodige ervaring op te doen en de geleerde kennis je goed eigen te maken. We maken hiervoor gebruik van praktische lesdoelen. Elke les wordt geëvalueerd, zodat je weet of je het lesdoel hebt gehaald of dat het op sommige punten toch net iets beter kan. Een stukje huiswerk zal uiteraard niet ontbreken.

Hoe ziet een rijles eruit bij de ANWB in Doetinchem?

Een auto rijles duurt 60 of 120 minuten. Dit mag je zelf bepalen. Als je sneller klaar wilt zijn, kun je het beste kiezen voor twee uur per les. Je gaat in de les auto op zoek naar belangrijke verkeersknooppunten zoals het knooppunt Beek bij de A18 en de A12.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Hoe zijn de ervaringen van andere leerlingen bij onze autorijschool?

Tim den Dolder
"Ik heb me vanaf het eerste moment op mijn gemak gevoeld bij de rijinstructeur. Mijn onzekerheid heb ik daarmee weten te overwinnen. Ik heb slechts 1 keer rijexamen hoeven te doen!"

Safira van Leeuwen
"Een betere rijschool kun je je niet wensen! Alles werd haarfijn uitgelegd!"

Bas Dorst
"Ik dacht veel meer rijlessen nodig te hebben, maar ik voelde me zo relaxed dat ik flink wat kosten bespaard heb. Dit kwam mede dankzij de fijne rijinstructeurs van de ANWB in Doetinchem!"