Naar artikel

Haal het motorrijbewijs in Doetinchem

Motorrijles in Doetinchem

Je motorrijbewijs halen in Doetinchem? Dit kan eenvoudig door het volgen van motorrijles in Doetinchem. De ANWB Rijschool bied je de mogelijkheid om lessen te volgen in je eigen tempo.

Kickstartles van 120 minuten voor slechts €89,-.

Ervaren hoe het is om motor te rijden? Voor slechts €89 rijd je tijdens onze Kickstartles 120 minuten motor onder begeleiding van een ervaren rijcoach. Na je les krijg je een lesadvies op basis van je skills en weet je of motorrijden iets voor jou is.

De theorie

Voordat je je motorrijbewijs kunt halen, is het behalen van het theorie certificaat A noodzakelijk. Dit certificaat kun je halen tijdens de praktijkopleiding. Heb je nog geen autorijbewijs? Dan ben je verplicht om eerst het theorie certificaat te halen voordat je kunt starten met onze praktijkopleiding. Vanzelfsprekend kun je op onze steun rekenen.

Overzicht leeftijdseisen

Niet alle motoren zijn hetzelfde. Om deze reden zijn er 3 verschillende motorrijbewijzen, elk met eigen voorwaarden en leeftijdseisen.

Twee praktijkexamens

Je legt naast het theorie-examen altijd twee praktijkexamens af. Je voertuigbeheersing (AVB) wordt getest en bovendien hoe je functioneert op de weg (AVD). Onze praktijklessen zijn hiervoor de perfecte voorbereiding.

Wat zijn de motorrijbewijs kosten?

Tijdens de Motoropstapdag kunnen onze ervaren rijcoaches een inschatting maken van je huidige niveau. Je weet dan direct hoeveel lessen er nodig zijn voordat je een examen kunt afleggen. Dit is mede afhankelijk van de wachttijd bij het CBR. Uiteraard kun je ook kiezen voor losse lessen. De losse motorrijbewijs kosten kun je hieronder vinden. 

Kickstartles€ 89,-
Losse lesprijs motor € 63,-

 

Tarieven theorie en praktijkexamens

Praktijkexamen AVB€ 216,24
Praktijkexamen AVD € 305,75
Theorie-examen€ 62,-

Het theorieboek en oefenboek voor rijbewijs A is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.

Proefles aanvragen

Start je motorrijopleiding met een Kickstartles. Deze proefles duurt 120 min met daarna een persoonlijk gesprek.