Nieuwsoverzicht

Zoeken

37 nieuwsberichten

 1. Eerste rijtest Opel Rocks-e

  27 mei 2022

  Opel komt met een brommobiel. Dat zorgt binnen dit deel van de markt voor een aardverschuiving, maar schiet je er als consument ook iets mee op?

 2. Aanbiedingen Opel bij ANWB Private Lease

  31 mei 2021

  Private lease één van de Opel-aanbiedingen bij ANWB Private Lease. Je least nu al een Opel Corsa vanaf €249,- per maand.

 3. Dubbeltest Ford Explorer PHEV vs. Toyota Highlander Hybrid

  28 mei 2021

  Voor fabrikanten als Ford en Toyota zijn modellen voor specifieke werelddelen niet meer te betalen, nu er steeds strengere milieu- en veiligheidseisen gelden. Daarom kun je tegenwoordig ook bij ons voor deze typisch Amerikaanse zevenzitters terecht. Moeten we daar blij van worden?

 4. Dubbeltest Hyundai Tucson HEV vs. Peugeot 3008 PHEV

  18 mei 2021

  De Hyundai Tucson treft in het compacte crossover segment vooralsnog alleen gefacelifte concurrenten op zijn pad. De Peugeot 3008 mag aantonen, of een opfrisbeurt genoeg is om de kersverse Koreaan op afstand te houden.

 5. Via nieuwe autobelastingen naar verkeer zonder uitstoot

  12 mei 2021

  Woensdag 12 mei werd een geheel uitgewerkt, haalbaar en betaalbaar plan voor de hervorming van de autobelastingen gepresenteerd aan de informateur en aan alle politieke partijen.

 6. Nu ook recyclingbijdrage op importoccasions

  6 mei 2021

  Met ingang van 30 april 2021 wordt een recyclingbijdrage geheven van €30 op alle auto’s waarvoor een Nederlands kenteken wordt aangevraagd, dus ook op importauto's.

 7. Iconische auto’s uit het Wegenwacht-verleden

  5 mei 2021

  In 'Sterren onder het doek' belichten we onvergetelijke auto's uit het verleden. Welke auto heeft Gert voor Frank meegenomen?

 8. Iconische auto’s uit het Wegenwacht-verleden

  5 mei 2021

  In 'Sterren onder het doek' belichten we onvergetelijke auto's uit het verleden. Welke auto heeft Gert voor Frank meegenomen?

 9. Iconische auto’s uit het Wegenwacht-verleden

  5 mei 2021

  In 'Sterren onder het doek' belichten we onvergetelijke auto's uit het verleden. Welke auto heeft Frank voor Gert aan het zicht onttrokken?

 10. Eerste rijtest Hyundai IONIQ 5

  3 mei 2021

  Met de volledig elektrische IONIQ 5 dreigt Hyundai de concurrentie opnieuw op achterstand te zetten. En niet zo'n klein beetje ook!