ANWB Connected Parkeren

Wegrijden is afmelden bij mobiel parkeren

Achteraf het parkeergeld snel en makkelijk betalen en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk hebt geparkeerd: dat wil jij toch ook? Maak daarom slim gebruik van ANWB Connected in combinatie met ANWB Parkeren en haal alles uit deze handige en voordelige service. 

Met ANWB Connected krijg je toegang tot Connected Parkeren, een handige service waardoor je nooit meer vergeet om je parkeertransactie te stoppen.

Wat is ANWB Connected Parkeren?

Met ANWB Parkeren heb je in meer dan 160 steden geen gedoe meer met parkeren. Je hoeft, net als meer dan 400.000 andere ANWB-leden, niet meer vooraf in te schatten hoe lang je gaat parkeren en je hebt ook geen kleingeld meer nodig. Met ANWB Parkeren betaal je achteraf en alleen voor je werkelijke parkeertijd met de ANWB Onderweg app. En dankzij ANWB Connected vergeet je nu ook nooit meer om je parkeertransactie op tijd te stoppen. 

Naast de gratis ANWB Onderweg app en de gratis registratie voor ANWB Parkeren heb je voor automatisch afmelden een abonnement nodig op ANWB Connected. Bekijk de kosten van ANWB Connected

Hoe vraag je ANWB Connected Parkeren aan?

Hoe werkt ANWB Connected Parkeren?

Start als je hebt geparkeerd met één druk op de knop in je ANWB Onderweg app je parkeertijd met ANWB Parkeren. Met ANWB Connected krijg je als je weg wilt rijden automatisch een bericht in je app om je parkeertransactie te stoppen als je de auto start.

Het is nu ook mogelijk dat we automatisch je transactie stoppen als je wegrijdt. Zo betaal je dus echt nooit meer te veel, ook al vergeet je de transactie zelf te stoppen. 

Wat kan ANWB Connected nog meer?

ANWB Connected Parkeren is slechts een van de slimme functionaliteiten van ANWB Connected. Je krijgt daarnaast ook direct toegang tot geautomatiseerde ritregistratie, onze inzicht- en besparingsmodule ecodrive, inzicht in de status van je auto en pechhulp op maat. In de nabije toekomst kan pech zelfs voorspeld en voorkomen worden.

Check of jouw auto geschikt is