Naar artikel

Wat is jouw ideale bedrijfswagen?

Hoe ziet jouw ideale bedrijfsbus eruit? Met inbouw of zonder? Ga je voor elektrisch of toch diesel? Zoveel opties waar je als ondernemer een keuze over moet maken. Wij helpen je graag bij het maken van de keuze die bij je past.

Roland Tameling en Frank Buma gaan op donderdag 30 maart van 12.00 tot 14.00 met verschillende gasten aan tafel die vertellen over de verschillende mogelijkheden omtrent het aanschaffen van een bedrijfsbus. Wil je graag elektrisch maar vind je dit te duur? Ook hier zijn mogelijkheden voor.

Daarnaast bestaan er veel vooroordelen als het gaat om zakelijk leasen. Wist je bijvoorbeeld dat je bij ons een bedrijfsbus kan leasen die je met een deukje echt nog mag inleveren? Dit en nog meer hoor je in de radioshow. Kan je de radio uitzending niet luisteren? Je kunt de uitzending ook terugkijken.

Nieuws & tips over mobiliteit

De bestelbus is onmisbaar in stad en provincie 

Bestelbus en bestelwagen zijn veelal onmisbare verlengstukken van een bedrijf. Het zijn de bewegende magazijnen, gereedschapskisten en visitekaartjes. Nu conventionele brandstoffen steeds meer verleden tijd worden en elektrisch rijden de norm, leven er ondernemers nog veel vragen. 

ANWB Zakelijke Lease 

Met ANWB voor de Zaak kun je nu ook je bedrijfswagen leasen. Op de geselecteerde modellen bieden we de laagste prijsgarantie, altijd inclusief Wegenwacht voor de Zaak.

Zakelijk elektrisch leasen 

Autolease is sterk in opkomst onder zzp’ers en mkb’ers. Vooral elektrische auto’s zijn populair. Een gesprek over zakelijk leasen, de populairste leaseauto's en bijtelling.

De nieuwsbrief: schrijf je in 

En blijf up-to-date van de nieuwe trends en ontwikkelingen rondom mobiliteit.

Stel je vraag aan ons! 

Heb jij een vraag of zorg omtrent mobiliteit? Stel hem hier.