Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Business Mobility Week

Van A naar B op jouw manier! Als ondernemer ben je elke dag bewust of onbewust bezig met mobiliteit. Liever heb je er geen omkijken naar en besteed je er zo min mogelijk tijd aan. Het moet gewoon goed geregeld zijn en vooral ook niet te duur. Wij helpen je daar graag bij.

Van pechhulp tot het vinden van een bij jou passende mobiliteitsoplossing. ANWB Zakelijk biedt meerdere mobiliteitsproducten speciaal voor zelfstandig ondernemers en midden- en kleinbedrijven. Heb je pechhulp nodig voor jouw voertuig(en)? Wil je een auto leasen? Of heb je behoefte aan een grotere mobiliteitsoplossing zoals de ANWB Mobiliteitskaart? Bij ANWB Zakelijk vind je het mobiliteitsproduct dat bij je past.

Luister naar onze radioshow over mobiliteit

Tijdens de Business Mobility Week staat mobiliteit voor ondernemers centraal! Tijdens deze week kun je elke dag van 12.00 tot 14.00 meer leren over verschillende mobiliteitskwesties in onze radioshow, uitgezonden door New Business Radio. De presentatoren Roland Tameling en onze eigen Frank Buma gaan het gesprek aan met interessante gasten. Denk aan onderwerpen zoals elektrificering, kopen of leasen, mobiliteitsbudget, deelvervoer en natuurlijk kijken we ook vooruit naar de toekomst. Wanneer komen de zero emissie zones en hoe gaan we hiermee om? Wat zijn de uitdagingen voor een ondernemer?

Naar de radioshow 

Over Mobiliteit

Kansen en uitdagingen in mobiliteit 

Hoe ziet de toekomst eruit met emissiezones? Rij jij diesel of elektrisch? En hoe zit dat eigenlijk met waterstof? Ontdek meer over de kansen en uitdagingen van de toekomst.

Overgang naar elektrisch wagenpark 

Hoe kan jij overgaan naar een volledig elektrisch wagenpark? Wat zijn de uitdagingen die je tegenkomt en hoe kunnen wij je verder helpen.

Leasen, OV of mobiliteitsbudget 

Ben jij bekend met flexibele mobiliteitsoplossingen? Kies je voor een lease oplossing of ga je werken met een mobiliteitsbudget?

Bedrijfswagens 

Ben jij toe aan een nieuwe bedrijfswagen? Ga je kopen of leasen? En stap je wellicht over naar een elektrische bus? Zoveel vragen, wij helpen je graag bij het vinden van een antwoord.

Onze verschillende mobiliteitsproducten

Pechhulp voor de Zaak

Bij pech 9 van de 10 keer direct weer op weg
 • Altijd voorbereid op pech
 • Speciaal gericht op ZZP en MKB
 • Meer dan 900 Wegenwachten staan voor je klaar
 • Altijd hulp, ook in je eigen woonplaats of vestigingsadres

Zakelijk Leasen

Voordeliger zakelijk leasen met ANWB voor de Zaak
 • Zorgeloos onderweg voor een vast bedrag
 • Geen onderhoudskosten
 • Speciale voorwaarden voor bedrijfsbussen
 • Met zorg geselecteerd voor ondernemers

ANWB Mobiliteitskaart

Slim zakelijk reizen met één kaart
 • Slim en flexibel van A naar B
 • Toegang tot verschillende vormen van vervoer
 • Alle reiskosten overzichtelijk op een factuur
 • Maak de registratie van woon- werkverkeer en thuiswerkdagen eenvoudig

Meer voor de zaak

Deze elektrische bussen zijn er 

Diverse steden laten vanaf 2025 alleen nog volledig elektrische bestelbussen toe. Gelukkig groeit het aanbod.

Zo bespaar je brandstofkosten 

We kunnen niet zonder brandstof, maar duur is het wel! Tips om geld te besparen op het tanken van benzine, diesel en LPG.

Stel je vraag aan ons! 

Heb jij een vraag of zorg omtrent mobiliteit? Stel hem hier.