Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
26,-per jaar

Pechhulp voor je fiets

  • Ook hulp thuis voor de deur
  • 24/7 Pechhulp door heel Nederland en België
  • Jaarlijks gratis fietscheck
Ik wil pechhulp 

Pechhulp voor je fiets

Nooit meer zelf je band plakken.

Fietsen is heerlijk tot je pech krijgt. Met Wegenwacht Fiets krijg je overal in Nederland – dus óók thuis – pechhulp bij een kapotte fiets. De Wegenwacht komt je fiets repareren bij bijvoorbeeld een lekke band, een gebroken ketting of bij accuproblemen van je elektrische fiets. Kunnen we je fiets niet direct repareren? Dan zorgen wij er alsnog voor dat je toch op je bestemming komt!

 

De voordelen van Wegenwacht Fiets

 

Pechhulp voor je fiets

24/7 pechhulp in heel Nederland en België. Bij pech komt een Wegenwacht naar je toe om je snel weer op weg te helpen. Of je nu een lekke band hebt, een kapotte ketting of accuproblemen.

 

Fietscheck

Gratis jaarlijkse fietsveiligheidscontrole voor je (elektrische) fiets door een vakman van een professionele fietsenwinkel bij jou in de buurt. Je krijgt ook advies over onderhoud, reparaties en de afstelling van je fiets.

 

Juridisch advies

Gratis juridisch advies als je onverhoopt betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval met je (elektrische) fiets.

Wegenwacht Fiets voor je kind 

Heb je zelf Wegenwacht Fiets, dan kun je voor kinderen tot 18 jaar Wegenwacht Fiets bestellen voor maar € 12,- per jaar. Zij krijgen hiermee dezelfde service als jij.

Wegenwacht Fiets voor je partner

Heb je zelf Wegenwacht Fiets? Dan kun jij voor dezelfde prijs ook voor je partner Wegenwacht Fiets Service afsluiten. Is hij/zij nog geen lid? Dan kan dat voor een gereduceerd tarief van € 5,50 per jaar. 

Bestel Wegenwacht Fiets voor je partner door te bellen naar 088 2692 222.

9

Klanttevredenheid Wegenwacht

72% beoordeelt de Wegenwacht met minstens een:
Gebaseerd op 82.434 reviews

Veelgestelde vragen

Bestel pechhulp voor je fiets

Voor maar € 26,- per jaar repareert de Wegenwacht jouw elektrische-, oma-, bak- of sportfiets. In heel Nederland, dus ook aan huis.