ANWB Motorverzekering is beoordeeld met een 7,6

Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent over de manier waarop wij jou helpen. Wij vragen onze klanten daarom regelmatig hoe ze onze service ervaren om daarvan te leren. De afgelopen tijd hebben 121 respondenten de Motorverzekering  beoordeeld. Klanten zijn erg tevreden over onze service: gemiddeld krijgen wij een 7,6 als rapportcijfer.

Continu klanttevredenheidsonderzoek

ANWB houdt een continu klanttevredenheidsonderzoek. Dit betekent dat we kort na een ervaring met de dienstverlening van ANWB, steeds opnieuw aan jou als klant vragen naar je mening. Wij werken hiervoor samen met het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Unigarant: 100% dochter van ANWB en de organisatie die namens ANWB de schadeafwikkeling voor u verzorgt.


Verbeteracties

Deze methode geeft ons veel inzicht waar we het goed doen en waar de verbeterpunten liggen voor de Motorverzekering. Wanneer verbeteracties zijn doorgevoerd, worden deze vervolgens continu gemonitord. Zo kunnen we direct zien of onze verbeteracties ook echt leiden tot een grotere tevredenheid bij jou als klant.