Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Vertraging bij Groningen door werkzaamheden

Van 22 maart tot 2 september 2024 moet het verkeer bij de stad Groningen rekening houden met flinke vertraging. De provincie vernieuwt in deze periode de zuidelijke ringweg. Daarom is de N7 tussen het Vrijheidsplein en Julianaplein in meerdere richtingen afwisselend afgesloten. De extra reistijd kan volgens de gemeente al gauw oplopen tot minstens een uur.

Ga je de weg op? Gebruik dan de ANWB Onderweg app. Daarmee kan je navigeren met informatie over files, flitsers en werkzaamheden.

 

Vanaf maandag 25 maart tot vrijdag 26 april is de ringweg alleen geopend tussen Hoogezand en Assen.
Voor de trajecten Assen – Drachten en Drachten – Hoogezand wordt het verkeer in beide richtingen ruim omgeleid via N-wegen.
 

Raadpleeg de verkeersinformatie

De provincie Groningen adviseert iedereen om wanneer mogelijk in deze periode thuis te werken. Indien dit niet kan luidt het advies om per fiets of openbaar vervoer naar het werk te gaan.
Degenen die toch de auto nemen reizen het beste buiten de spitsuren. Parkeren kan gratis aan de rand van de stad bij een P+R parkeerplaats. Raadpleeg voor vertrek de verkeerssituatie op anwb.nl/verkeer en maak voor de laatste informatie onderweg gebruik van onze ANWB Onderweg app.

Bron: ANWB Verkeersinformatie / groningenbereikbaar.nl

Meer info:

Beslagen ruiten? 

Ga voor een auto ontvochtiger! Helpt tegen beslagen ruiten en andere vochtproblemen in je auto.

Je auto verzekeren 

Met een ANWB Autoverzekering ben je altijd verzekerd van de beste hulp bij een botsing of andere autoschade. Zo kun jij zonder zorgen de weg op.

met extravoordeel
ANWB Visa Card 

Vraag de ANWB Visa Silver Card en ANWB Visa Gold Card aan met het eerste jaar extra voordeel.

Vanaf249,-p.m.
Private lease van ANWB 

Het meest complete Private Lease pakket. Nu als aanbieding de nieuwe Kia Picanto.