Meer info verkeerssituatie

Verkeer

Maandag op de weg (24-2-20)

Vanwege de voorjaarsvakantie verloopt de maandagochtendspits in de regio’s midden en Zuid veel rustiger dan anders. In de noordelijke helft van het land is de vakantie voorbij. Dat is vooral op de wegen in Noord-Holland goed te merken tijdens de ochtendspits. Ook de avondspits van maandag zal in het midden en zuiden van het land minder druk verlopen dan anders. Wel gaat het in de loop van de middag vanuit het noordwesten flink regenen. Maandagavond om 23.00 uur gaat de A12 naar Duitsland dicht bij knooppunt Velperbroek. De werkzaamheden duren tot dinsdagochtend 05.00 uur. Bij Rotterdam gaat de Thomassentunnel in de A15 dicht vanuit Europoort. Dat is van maandagavond 20.00 uur tot dinsdagochtend 05.00 uur. En de Velsertunnel in de A22 is op dezelfde tijden dicht van Beverwijk naar Velsen.

Bomen omgewaaid (23-2-20)

Op de A12 van Utrecht naar Arnhem zijn zondag aan het eind van de ochtend bij Oosterbeek bomen omgewaaid. Daardoor gingen er twee rijstroken dicht. Om 11.30 uur stond er vier kilometer file achter met bijna een half uur vertraging. Een uur later waren de bomen van de weg en loste de file weer op.

Dit weekend op de weg (23-2-20)

Het is een weekend met wind en regen. Op de weg zijn er dus geen ideale rij-omstandigheden. Verder wordt er op sommige plaatsen aan de weg gewerkt. De A12 is dit weekend dicht bij Den Haag tussen het Malieveld en Bezuidenhout. Omrijden kan via de N14. Dit duurt tot maandagochtend vijf uur.

Touringcar strandt op A58 (22-2-20)

Op de A58 van Breda naar Eindhoven is zaterdagmiddag rond 13.30 uur een bus met carnavalsvierders stilgevallen tussen Tilburg en Oirschot. Om 14.30 uur stond er 6 kilometer file met ruim een half uur vertraging. De verklede passagiers konden - na een plasje - overstappen in een vervangende touringcar. Pas om 15.30 uur waren alle rijstroken weer open.

Bron: ANWB Verkeersinformatie

 

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.