Naar artikel

Pharos Reizen is ANWB

Dezelfde reizen, andere naam

Pharos gaat met alle reisbestemmingen verder onder de merknaam ANWB. Het is misschien even wennen, maar je houdt dezelfde avontuurlijke en afwisselende vakanties die je gewend bent. Pharos is tenslotte al ruim 17 jaar onderdeel van de ANWB.

Al ruim 135 jaar reist de ANWB vooruit en delen we onze reiservaringen zodat jij veilig en comfortabel op weg kunt. We staan altijd voor je klaar om je te helpen met het mooiste reisaanbod en deskundig advies. Nu het assortiment van Pharos Reizen is toegevoegd aan het vakantieaanbod van ANWB, heb je letterlijk een wereld vol mogelijkheden aan je voeten. En ben je al ANWB-lid? Dan geniet je nog eens van extra voordeel. Tijdens je reis en in de ANWB-winkels. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Heb je nog vragen?
We kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten over de verhuizing van Pharos Reizen naar de ANWB. Wat betekent dit voor het reisaanbod of je geplande reis van Pharos Reizen?

Bekijk onderaan deze pagina nog meer handige tips en informatie. 

Wat is er toch veel te beleven. Natuur, cultuur, in andere werelddelen maar ook dichterbij huis, in Europa en in Nederland. Bij ANWB zijn de mogelijkheden eindeloos. Bekijk het filmpje.

Meer handige tips en informatie

Pharos autovakantie geboekt?

Heb je nog een boeking bij Pharos lopen? Hierin verandert niets! Al je reisbescheiden staan nog in jouw persoonlijke account bij Self Service.

Vakantie tips en inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor je volgende vakantie? Van de mooiste autoroutes tot de fijnste stranden. Hier vind je ze.

Voor het eerst boeken bij ANWB

Ga je voor het eerst boeken bij ANWB? Ook dan heb je straks al je reisbescheiden en reisinformatie overzichtelijk bij elkaar in jouw persoonlijke Mijn ANWB-account.

ANWB Reiswijzer

Bekijk op ANWB Reiswijzer of je welkom bent in het vakantieland van je keuze én welke beperkende voorwaarden daar gelden als gevolg van het coronavirus.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar

ANWB Creditcard

Nu goed voorbereiden, om straks weer heerlijk op vakantie te gaan. Vergeet niet op tijd de ANWB Creditcard aan te vragen.
Shop nu

Shop alles voor je vakantie

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.
Nu15%korting

ANWB Reisverzekering

Vertrouw op de beste hulp tijdens je vakantie. Als er onverwachts iets gebeurt, staat onze Alarmcentrale dag en nacht voor je klaar.
vanaf7,95per maand

Pechhulp in het buitenland

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.