Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Nu met 10% korting
Trouwe-Ledenvoordeel     

7-daagse fietscruise Betuwe en Biesbosch

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Tijdens deze fietscruise geniet je dagelijks van prachtige rivierlandschappen in de Betuwe en de Biesbosch. Daarnaast bezoek je ook het heuvelland rondom Nijmegen.
  • momenteel geldt een korting van 10% (al verwerkt in de getoonde prijs)
  • geniet van een comfortabel verblijf aan boord van de middelgrote ms De Nassau
  • inclusief reisbegeleider

Jouw reis

Overdag heerlijk fietsen door de oer-Hollandse rivierlandschappen van de Betuwe en de Biesbosch en ‘s avonds ontspannen en genieten op het cruiseschip ms De Nassau. 

Je fietst door uiterwaarden en graslanden en maakt uitstapjes naar onder andere de Utrechtse Heuvelrug en de Loonse en Drunense Duinen. Neem de vlakke routes of kies ervoor om wat heuvels over te gaan. 

Deze fietscruise is geschikt is voor iedereen met een goede basisconditie. Een (elektrische) fiets boek je gemakkelijk bij maar het is ook mogelijk om je eigen fiets mee te nemen. 

Je verblijft in…
Het is tijdens de reis goed toeven aan boord van het passagiersschip De Nassau. Aankomst en vertrek vindt plaats vanaf de Rijnkade in Arnhem. Op het bovendek vind je de lounge met gezellige bar en het restaurant. Het zonnedek is gedeeltelijk overdekt en levert prachtige plaatjes op van het leven op en langs het water.

Voor een impressie van deze reis en hoe het er op de schepen aan toe gaat, klik hier om onze reisvideo te bekijken!

Bij deze fietscruise is het ontbijt en diner inbegrepen. Ook krijg je dagelijks een lunchpakket voor gebruik tijdens de fietstochten.

Deskundige reisbegeleiding
Gedurende de hele reis staat onze reisbegeleider paraat voor vragen en tips. Elke avond wordt de fietsroute van de volgende dag doorgenomen. Je legt de route zelfstandig af, maar de reisbegeleider fietst zelf ook en is telefonisch altijd bereikbaar in geval van nood, problemen of vragen.

Natuurlijk heb je altijd de mogelijkheid één of meerdere dagen de fietstochten over te slaan en te genieten van een dag op het schip.

Minimum aantal deelnemers
Het minimum aantal deelnemers bedraagt 45 reizigers per afvaart.

Korting
Momenteel geldt een korting van 10%. Deze korting is al verwerkt in de prijzen zoals in de kalender worden getoond.

Verlengen
Het is helaas niet mogelijk deze reis te verlengen.

Upgraden
Het is tijdens het boeken mogelijk je verblijf in een tweepersoonhut benedendek te upgraden naar een tweepersoonshut op het bovendek (al dan niet voor alleengebruik). Zie tab Verblijf voor uitleg over de verschillen tussen de huttypes.

Reisvariant
Klik hier voor de 7-daagse fietscruise Hanzesteden met ms De Nassau.
Klik hier voor de 8-daagse fietscruise Noord-Holland, Texel en het IJsselmeer.

Erratum
De vanafprijs in het Reis Mee magazine is gebaseerd op de vertrekdatum 9 april 2023. Deze datum is volgeboekt en deze cruise is voor deze prijs dan ook niet meer boekbaar. De actuele vanafprijzen per reisdatum vind je in de prijskalender.