Nieuwsoverzicht

Zoeken

187 nieuwsberichten

 1. Zomerse e-scooterroute door Den Haag

  30 april 2021

  Ze zijn schoon, stil en je hoeft je met een elektrische deelscooter niet druk te maken om een parkeerplek. Perfect voor een zomerse rit door de Hofstad.

 2. Zomereditie Reiswijzer live

  30 april 2021

  De zomereditie van de ANWB Reiswijzer staat live op anwb.nl/reiswijzer met advies over 21 landen. Per bestemming kunnen mensen doorklikken naar een gedetailleerd overzicht met specifieke maatregelen.

 3. 4x multifunctionele e-vouwfietsen met middenmotor

  28 april 2021

  Je ziet steeds vaker elektrische vouwfietsen met een middenmotor opduiken. We selecteerden vier multifunctioneel inzetbare modellen, mét middenmotor. 

 4. E-bike Kampioen 2021: lees 'm digitaal

  28 april 2021

  Ben jij, net als de ANWB, fan van fietsen? In deze E-bike Kampioen lees je alles over de nieuwste e-bike trends en modellen, onderhoudstips en inspirerende fietsroutes.

 5. Pechhulp blijft zich ontwikkelen

  26 april 2021

  75 Jaar Wegenwacht, dat is 75 jaar service langs de weg door de ANWB. In driekwart eeuw is er veel veranderd. Oók voor de zakelijke klanten van de ANWB.

 6. De vijf allermooiste fietsroutes van Nederland

  23 april 2021

  Nederland is een fietsland. Met heel veel enthousiaste fietsers. Geen wonder dat de oproep in de Kampioen om je allermooiste fietsroute in te sturen hele fijne tips opleverde.

 7. Pech melden via ANWB Onderweg app

  23 april 2021

  23 april 2021  Pech melden kan nu ook met de ANWB Onderweg app! De behoefte aan pech melden via de computer of de telefoon groeit. De afgelopen tijd melden dan ook steeds meer mensen digitaal pech. 

 8. Pech melden nu ook via de Onderweg app

  23 april 2021

  Pech melden kan vanaf nu ook via de Onderweg app. De miljoenen ANWB-leden die de app al hebben gedownload, hebben vanaf nu dus ook direct de Wegenwacht in hun broekzak zitten.

 9. Straatvraag: Fiets jij weleens door rood?

  22 april 2021

  Veel mensen fietsen wel eens door rood, blijkt uit onze straatvraag. Maar hoe hoog is de boete eigenlijk?

 10. Nu doorpakken op verkeersveiligheid

  22 april 2021

  De Verkeersveiligheidscoalitie maakt zich ernstige zorgen over het stijgende aantal verkeersslachtoffers. Ondanks alle inspanningen van de politiek lukt het niet om een daling van het aantal verkeersslachtoffers te bereiken.