ANWB Rijopleiding

ANWB Rijopleiding is een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisenemers. Het doel van de ANWB Rijopleiding is cursisten in een korte, flexibele periode hun bromfiets-, auto-, motor- of aanhangwagenrijbewijs te laten halen conform de eisen die de wet (CBR) daaraan verbindt. Daarnaast worden er theorietrainingen gegeven en zijn er een aantal rijvaardigheidstrainingen. Dit zijn de RijZekertraining voor mensen met rijangst, de Beoordelingsrit en een Opfristraining voor Senioren. 

Voor het uitvoeren van deze dienstverlening verwerken wij je naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht en geboortedatum. 

De aangesloten franchisenemers ontvangen jouw persoonsgegevens ook. 

Naast rijopleidingen leveren wij een breed pakket aan (online) leer- en lesmiddelen voor rijscholen. 

Wanneer je wilt oefenen voor het theorie-examen voor de auto of brom – of motorfiets,  beheert Uitgeverij Smit een aantal online leeromgevingen, waaronder het ANWB Theorie Centrum, ANWB Trefzeker Theorie en 3D Theorie. 

Voor het sluiten van een koopovereenkomst en het uitvoeren van deze dienstverlening verwerken wij je naam, adres, postcode, woonplaats en e-mail adres.