Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Great American Circus

Beleef sensatie in de lucht, handstandacrobaten en comedy voor het hele gezin!

Wereldsterren schitteren bij Great American Circus 

Acrobaten, clowns en jongleurs schitteren bij het Great American Circus tijdens de herfstvakantie. Dit grote circus komt voor de eerste keer naar Nederland van 14 oktober 2023 tot en met 29 oktober 2023. De absolute wereldtop op circusgebied reist exclusief voor deze familieshow af naar Hoofddorp (nabij Haarlem en Amsterdam). In de piste ziet het publiek onder meer sensatie in de lucht, handstandacrobaten en comedy voor het hele gezin. Mis het niet! 

Het Great American Circus behoort tot de grootste familieshows in Europa. De meest bijzondere artiesten komen tijdens de herfstvakantie naar Nederland. De producenten hebben acts gescout bij onder meer de prestigieuze circusfestivals in Monte Carlo, Boedapest, Massy, Parijs en bij Cirque du Soleil. In de twee uur durende show ziet het publiek bijvoorbeeld huiveringwekkende stunts aan de trapeze. Daarnaast is er ongeëvenaarde krachtacrobatiek en natuurlijk zorgen clowns voor de vrolijke noot. Showgirls, moderne muziek en prachtige kostuums maken de beleving compleet. De voorstelling bevat geen dieren. 

Comfortabel bezoek

Alle tenten van het Great American Circus zijn voorzien van duizenden lampjes. Het bezoekerscomfort is daarnaast optimaal. De theatertent is uitgerust met comfortabele kuipstoelen en het circus is aangenaam verwarmd.