Naar artikel

Festival Circolo

Tot 50% korting

Festival Circolo presents RUNNERS en Yé. Geniet van een live orkest, dans en circus!

Welkom op Festival Circolo 

In oktober strijkt het grootste circusfestival van Nederland neer in Tilburg. Festival Circolo presenteert 2 verschillende voorstellingen via ANWB: 'RUNNERS' en 'Yé'. 

Festival Circolo presents RUNNERS

Hilarische ontmoeting tussen twee jongleurs en twee lopende banden. Twee jongleurs zijn gebonden aan de regels van draaiende machines terwijl een muzikant ze met spelletjes en experimenten door de voorstelling heen dirigeert. In een levendige en grappige perfomance met uitstekend jongleerwerk en ongelofelijke geluiden, tonen de drie performers hoe indrukwekkend het menselijk lichaam is. De lopende band wordt gebruikt als speeltoestel en krijgt een nieuwe lading: ze spelen erop, maken er muziek mee, experimenteren, draaien en vallen. In deze Nederlandse première volgen bizarre en grappige momenten elkaar aan de lopende band op.

Ma 16 oktober van 15:30 - 16:30 uur locatie Spoorpark Icarus Tilburg

Festival Circolo presents Yé!

Een vurig betoog over water door 13 West-Afrikaanse acrobaten. Circus Baobab combineert op meesterlijke wijze traditie en moderniteit in een explosieve circuservaring. In Yé onderzoekt een groep van 13 talentvolle dansers en acrobaten uit West-Afrika met jeugdige bravoure grote hedendaagse thema’s als de opwarming van de aarde, vervuiling en macht over een zeldzame bron: water. Dit alles verpakken ze in een unieke voorstelling die bijna uit haar voegen barst van de overtuiging, energie en humor. Verwacht gigantische menselijke piramides, hand-op-hand acrobatiek en mensen die 7 meter de lucht in gegooid worden. Je proeft de liefde voor Marokko’s rijke geschiedenis, maar ook de moderne straatcultuur en hun eigenzinnige kijk op hedendaags circus en dans.

Vrij 20 oktober van 20:15 - 21:15 uur locatie Schouwburg Tilburg

Aanvullende voorwaarden

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke dag, 16 oktober of 20 oktober
  • Het betreffen vrije zitplaatsen
  • Neem de tickets geprint mee op de dag van je bezoek voor Festival Circolo
  • De locatie is toegankelijk voor mindervaliden
  • Ben je mindervalide? Laat het weten via tickets@festivalcircolo.nl dan reserveren zij een mooie plek in de tent met goed uitzicht. 
  • Parkeren bij de locaties is mogelijk. De kosten bedragen van ma t/m vr €1,70 p/u en in het weekend €3,- p/u. Er geldt een maximaal dagtarief van €14,-. Klik op de volgende link voor meer informatie: parkeren
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Festival Circolo te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.