Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Opera Gala

€ 10,- korting

Tijdens een spectaculair Opera Gala in het Concertgebouw in Amsterdam staan de mooiste aria's, duetten en operakoren uit de muziekhistorie centraal.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel hier jouw ticket voor Opera Gala 

Opera Gala 2024: Puccini & Friends 

Van 27 tot en met 29 mei is het Opera Gala te zien is in de hoofdstad. Hoogtepunten uit onder meer Tosca, Turandot, Manon Lescaut en La Bohème komen voorbij. Tevens staan bekende tijdgenoten van Puccini op het programma, zoals Mascagni (met het Paaskoor) en Leoncavallo (met Pagliacci). Internationaal gerenommeerde solisten zorgen samen met koor en orkest voor een ongeëvenaard muzikaal spektakel. Het Opera Gala is een concert vol hartstocht en passie waaraan meer dan 140 musici meewerken. De opera’s van Puccini vallen op door de emotionele en dramatisch geladen muziek. Het Opera Gala is een ‘must’ voor liefhebbers van klassieke muziek. De concerten in februari zijn volledig uitverkocht, dus wees er snel bij!

Waar en en wanneer

Opera Gala is op 27, 28 en 29 mei 2024 te zien in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Aanvang 20.15 uur. Vorig jaar waren alle concerten volledig uitverkocht, dus tijdig reserveren is raadzaam. 

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel hier jouw ticket voor Opera Gala 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Opera Gala met € 10,- korting, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets voor Opera Gala met  € 10,- korting, deze korting is al verwerkt in de getoonde prijzen. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Bereikbaarheid

Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Kijk voor de bereikbaarheid en parkeergelegenheid in de buurt op de de website van het Koninklijk Concertgebouw.

Aanvullende voorwaarden

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.
  • De voorstelling duurt ongeveer 1 uur en 55 minuten (inclusief pauze).
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.