Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis

€ 2,50 ledenvoordeel per ticket!

Beleef het magische theaterspektakel Kaatje bij de Sluis op 12 t/m 22 juni in Blokzijl. Reserveer nu je tickets met korting voor slechts € 32,50 en beleef deze zomer iets bijzonders!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis  

De vrolijke, fantasievolle en muzikale voorstelling is gebaseerd op de legende van Kaatje en het 50 jarig jubileum van sterren restaurant Kaatje bij de Sluis. Verwacht een smaakvolle mix van emoties, geserveerd met een vleugje humor en een snufje drama. Laat je meevoeren in het leven van de 17e eeuwse herbergierster Kaatje, die faam maakt door haar gerechten op smaak te brengen met nieuwe, oosterse kruiden en zie hoe het gastronomisch echtpaar Van Groeningen de door salvia hallucinerende Kaatje, kookadviezen geeft vanuit de jaren 1980. 

Geniet van ontroerende en swingende nummers, uitgevoerd door een professionele band en een koor onder de bezielende leiding van Barbara Lok. De gepassioneerde uitvoering van de getalenteerde cast en een verhaallijn om van te smullen, beloven een onvergetelijke ervaring.

Waar en en wanneer

Van 12 t/m 22 juni om 20:30 is het Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis te zien in Blokzijl. Het pop-up theater, speciaal opgebouwd voor dit spektakel, biedt een unieke setting. Het verhaal ontvouwt zich te midden van de historische omgeving van Blokzijl, waar de sluis als centraal decor dient voor deze bijzondere voorstelling.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 'Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis' met € 2,50 korting, in samenwerking met ticketplatform M.O.L. (Meenthe op locatie). Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van De Meenthe. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets met € 2,50 korting, deze korting is al verwerkt in de prijzen. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van De Meenthe via 0521-514004 of per e-mail naar info@demeenthe.nl.

Aanvullende informatie

  • Voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn zijn speciale plaatsen beschikbaar. Deze plaatsen kun je uitsluitend telefonisch 0521-514004 of per e-mail naar info@demeenthe.nl reserveren. Ook zijn hiervoor speciale parkeerplaatsen beschikbaar. Geef hierbij duidelijk aan dat je via de ANWB besteld.
  • Gratis parkeren, volg bij aankomst de parkeerinstructies op.
  • Een bestelling van ANWB Theatertickets is inclusief annuleringsverzekering en is onder bepaalde voorwaarden te annuleren. Het is niet mogelijk om je tickets om te boeken.
  • Het zicht op de tribune is overal goed, de tribune loopt omhoog.
  • Het Theaterspeltakel duurt ongeveer 100 minuten.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.