Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

The Music of Simon & Garfunkel

€ 10,- ANWB Ledenvoordeel

Eerbetoon aan Simon & Garfunkel, Revivalband keert na megasuccessen terug naar het majestueuze podium van Het Concertgebouw.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor The Music of Simon & Garfunkel  

De musici van The Simon & Garfunkel Revival Band benaderen de sound van het befaamde close harmony duo verbluffend goed. De stemmen van leadzangers Michael Frank en Guido Reuter komen vrijwel overeen met de stemmen van Paul Simon en Art Garfunkel. Voor alle fans is ‘The Music of Simon & Garfunkel’ op dinsdag 12 november 2024 dan ook een must.

Al meer dan 250.000 muziekliefhebbers in Europa bezochten de concerten van de Simon & Garfunkel Revival Band. Op verzoek van de vele Nederlandse fans keren ze daarom — inclusief strijkersensemble — eenmalig terug naar het majestueuze podium van het Concertgebouw.

Waar en en wanneer

Wij bieden tickets aan voor “The Music of Simon & Garfunkel" :
- Op dinsdag 12 november 20:15 in Het Concertgebouw Amsterdam 

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor The Music of Simon & Garfunkel  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 'The Music of Simon & Garfunkel' met € 10,- korting, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets met € 10,- korting, deze korting is al verwerkt in de prijzen. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330. Geef hierbij duidelijk aan dat je via de ANWB besteld
  • Een bestelling van ANWB Theatertickets is inclusief annuleringsverzekering en is onder bepaalde voorwaarden te annuleren. Het is niet mogelijk om je tickets om te boeken.
  • Het concert duurt ongeveer 135 minuten en is inclusief pauze
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.