Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

The Music of Harry Potter Live

€ 10,- ANWB Ledenvoordeel

De beste muziek uit alle acht de Harry Potter-films! Een betoverend concert dat je gezien moet hebben voor zowel Potter-fans als muziekliefhebbers.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor The Music of Harry Potter Live  

“Symphony of Magic” – The Music of Harry Potter Live

Hoe vertolk je het muzikale verhaal van vriendschap, avontuur en liefde in een spannende tovenaarswereld? Hoe klinkt magie? Laat dat maar aan bekroonde componisten als John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper en Alexandre Desplat over. Vanaf de allereerste noot is dit concert betoverend. De soundtracks van alle acht Harry Potter-films lenen zich uitstekend voor uitvoering in een grote orkestrale bezetting. Daarvoor werkt dirigent Raymond Janssen opnieuw samen met The International Symphony Orchestra uit Lviv en het Nationale Koor van Oekraïne ‘Dumka’.  In oktober keert de beste muziek uit alle Harry Potter-films terug naar Amsterdam en Arnhem!

Waar en en wanneer

Wij bieden tickets aan voor “Symphony of Magic” – The Music of Harry Potter Live:
- Op dinsdag 22 oktober 20:15 in Het Concertgebouw Amsterdam en
- Op zondag 27 oktober 14:30 in Musis Arnhem

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor The Music of Harry Potter Live  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor “Symphony of Magic” – The Music of Harry Potter Live met € 10,- korting, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets met € 10,- korting, deze korting is al verwerkt in de prijzen. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330. Geef hierbij duidelijk aan dat je via de ANWB besteld.
  • Een bestelling van ANWB Theatertickets is inclusief annuleringsverzekering en is onder bepaalde voorwaarden te annuleren. Het is niet mogelijk om je tickets om te boeken.
  • Het concert duurt ongeveer 135 minuten en is inclusief pauze.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.