Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Alain Clark in Concert

Alain Clark viert jubileum met 'father & friends’ in AFAS Live. Een feel good avond waarbij positiviteit centraal staat.

Alain Clark viert het 15-jarig jubileum van zijn doorbraak met zijn album ‘Live It Out’ , met daarop klassiekers als ‘Father & Friend’, ‘Blow Me Away’ en ‘This Ain’t Gonna Work’. Dit album markeerde niet alleen de start van zijn carrière, ook is zijn single ‘Father & Friend’ tot op de dag van vandaag één van zijn grootste hits. Al 15 jaar zingt hij deze samen met zijn vader. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat zijn vader als eerste gastartiest bij het concert ‘Alain Clark in Concert ft. Father & Friends’ is aangekondigd.

Dat Alain dit jubileum groots wil vieren heeft voor hem een duidelijke reden: “Mijn vader is inmiddels 75 maar nog fit, gezond en goed bij stem, dit is wat mij betreft het moment waarop ik met iedereen mijn carrière kan vieren. Er wordt mij regelmatig gevraagd hoe het is om met mijn vader te kunnen zingen en ik besef maar al te goed hoe bijzonder en waardevol dat is. Het wordt dus ook echt een viering van alle mooie herinneringen die we samen hebben mogen maken.” aldus Alain Clark.

Trijntje Oosterhuis ook te gast bij het 15-jarig jubileum van Alain Clark.

Op 17 december 2023 staat Alain Clark in AFAS Live om het 15-jarig jubileum van zijn doorbraak als artiest te vieren. Niet alleen nodigt hij gasten uit waar hij de afgelopen 15 jaar van zijn carrière mee gewerkt heeft, ook kondigt hij aan dat Trijntje Oosterhuis te gast zal zijn met wie hij een kerstsingle uitbrengt.