Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

The Best of Musicals

20% voordeel per ticket!

Op zaterdag 29 juni komt The Best of Musicals naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Musical en concertbeleving komen samen in één unieke ervaring!

The Best of Musicals 2024

Chantal Janzen, Willemijn Verkaik, René van Kooten, Freek Bartels, Gaia Aikman, April Darby, Magtel de Laat en Stars on Stage finalisten Michel Mulder en Susanna Klibansky zijn de sterren die hun opwachting maken tijdens dit groots opgezette musicalspektakel.

Je hoort de grootste hits uit musicals zoals Les Misérables, The Lion King, Frozen, The Phantom of the Opera, Wicked, The Greatest Showman, Hamilton, Sister Act, We Will Rock You, Dreamgirls, Dear Evan Hansen en Jesus Christ Superstar. De nummers worden afwisselend in het Engels en Nederlands gezongen.

Onder begeleiding van een groot live-orkest, twintig dansers en adembenemende videobeelden maak je een reis door de meest geliefde en iconische musicalnummers. Mis deze dag niet en boek snel je tickets voor de beste plaatsen!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor The Best of Musicals  

Boek je tickets!

Wij bieden tickets aan voor zaterdag 29 juni om 20:00 in de Ziggo Dome Amsterdam. Zo sta je al vanaf € 55,20 in het veld en zit je al op de 2e Ring voor € 31,20.

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 'The Best of Musicals' in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets met 20% voordeel per ticket. Mocht je tijdens het bestellen vragen hebben, neem dan contact op met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor The Best of Musicals  

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.
  • Het voordeel wordt verrekend over de prijs exclusief servicekosten en toeslagen. 
  • Een bestelling van ANWB Theatertickets is inclusief annuleringsverzekering en is onder bepaalde voorwaarden te annuleren. Het is niet mogelijk om je tickets om te boeken.
  • Op reeds gemaakte reserveringen wordt geen restitutie verleend.
  • Informatie over parkeren vind je hier.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: Deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels