Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Musical De Tocht

20% korting cadeau

Beleef de magie van de Elfstedentocht.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Musical De Tocht  

Nominatie Vriendenloterij Publieksprijs Beste Musical

Musical De Tocht is genomineerd voor de Vriendenloterij Publieksprijs Beste Musical en dat wordt gevierd met dit exclusieve nominatie cadeau. Boek je tickets en ontvang 20% korting cadeau op elk ticket. Je cadeau wordt direct in mindering gebracht op het te betalen bedrag. Boek nu je tickets want De Tocht is nog maar te zien t/m 30 juni 2024.

Musical "De Tocht"

Na meer dan 25 jaar wachten is het eindelijk zover: It giet oan! Nog nooit was de Elfstedentocht zo dichtbij. Beleef de magie van de wereldberoemde 'tocht der tochten' en ervaar de kracht van ‘samen’. Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken.

Verhaallijn

De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Vijf jeugdvrienden sluiten een pact: “Later als we groot zijn, rijden we samen de Elfstedentocht”. Vandaag maakt belofte schuld en nu één van de vrienden een geheim bij zich draagt, staat er meer op het spel dan het halen van het kruisje.

Waar en wanneer

Tot en met 30 juni 2024 te zien in het speciaal gebouwde FRISO theater in Leeuwarden met een ijsvloer van maar liefst 2.000m2. 

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Musical De Tocht  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor musical De Tocht met ledenvoordeel, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor Musical de Tocht met 20% korting per ticket. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • De voorstelling duurt 2 uur.
  • De 20% korting is geldig op alle rangen, behalve rang 3 tickets.
  • De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden. Elk kind heeft natuurlijk andere interesses, maar vanaf 8 jaar is de voorstelling goed te volgen.
  • Per voorstelling zijn er 10 rolstoelplaatsen beschikbaar, die vind je op rij 26. De plaatsen zitten aan een tussenpad, waardoor er veel ruimte per plaats is. Deze zijn uitsluitend te reserveren via Eventim via telefoonnummer: 0900-1353. Ook als je slecht ter been bent is rij 26 een handige rij om in te zitten. Naast de rolstoelplekken kun je deze rij zelf online boeken.
  • De locatie beschikt over een parkeergelegenheid op 500m afstand van het Friso theater. Een parkeerticket kost € 10,00 online en € 15,00 aan de poort. Ook is het mogelijk het theater met het openbaar vervoer te bezoeken. De dichtstbijzijnde halte bij het theater is de bushalte Newtonlaan.
  • Een bestelling van ANWB Theatertickets is inclusief annuleringsverzekering en is onder bepaalde voorwaarden te annuleren. Het is niet mogelijk om je tickets om te boeken.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.