Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Vier Jaargetijden Vivaldi

45% korting per ticket

Vivaldi’s meesterwerk! The Bach Orchestra of the Netherlands voert Vivaldi’s beroemde Vier Jaargetijden uit.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Vier jaargetijden Vivaldi  

Vier Jaargetijden - Vivaldi

Vivaldi’s meesterwerk de Vierjaargetijden is een van de meest populaire composities ter wereld. Middels grote dynamiek en aansprekende melodieën weet Antonio Vivaldi de cyclus van de natuur feilloos te verklanken. Met passie uitgevoerd door the Bach Orchestra of the Netherlands met als solist de Spaanse vioolvirtuoos Enrique Gomez Cabrero Fernandez.

Aria's voor Rosane

Antonio Vivaldi componeerde in zijn opera 'La verità in cimento’ een aantal aria’s voor de hoofdpersoon: Rosane. Sopraan Olga Zinovieva is met haar bijzondere zangstem en uitstraling als geen ander instaat deze juwelen uit de barokmuziek te vertolken. Daarnaast brengt zij Vivaldi’s hit aria: Sposa son disprezzata!

Musici

Olga Zinovieva, sopraan
Enrique Gomez Cabrero Fernandez, viool
The Bach Orchestra of the Netherlands
Pieter Jan Leusink, dirgent

Masterclass in het AFAS Theater Leusden

Beleef Vier Jaargetijden Vivaldi nog intenser in het AFAS Theater Leusden. Voorafgaand aan het concert is er een masterclass. Met de masterclass beleeft u het concert nog intenser. Een nieuw en uniek concept voor Nederland! ✔ gratis masterclass ✔ gratis parkeren ✔ gratis consumpties

Bij je bestelling ontvang je een gratis geschenk:

 • Gratis CD van het concert dat je reserveert. Geen cd-speler? Luister dan met de online link. De CD kun je aan iemand cadeau doen!
 • Tekstboek met informatie over de compositie, de componist, de zangteksten met vertalingen en een toelichting.
 • Geniet in de toekomst nog voordeliger van concerten met de cadeaubon voor 2e ticket gratis.
 • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Vier Jaargetijden Vivaldi met 45% korting per ticket, in samenwerking met het ticketplatform van Beleef Klassiek. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Beleef Klassiek. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets voor Vier Jaargetijden Vivaldi met 45% korting per ticket, deze korting is al verwerkt in de getoonde prijzen. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Beleef Klassiek: 0525 684 819 

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Vier jaargetijden Vivaldi  

Aanvullende voorwaarden

 • De uitvoering duurt ± 2 uur
 • Prijzen variëren per locatie
 • Je betaalt € 6,95 servicekosten per complete bestelling
 • Voor rolstoelgebonden bezoekers zijn er speciale zitplaatsen. Per locatie zijn er een select aantal plaatsen beschikbaar, deze dien je uiterlijk 14 dagen voor het concert te reserveren met onderstaand formulier. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Vraag de rolstoelplaats aan met dit formulier.
 • Gebruik garderobe is gratis
 • Gratis programmablad
 • Verzending van geschenkpakket wordt gedaan door de producent Beleef Klassiek. Je ontvangt 1 pakket per bestelling per post thuis.
 • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Vier Jaargetijden te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.