Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Mozart Requiem en Krönungsmesse

45% korting per ticket

Beleef Mozarts Requiem en de Krönungsmesse met The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Mozart Requiem en Krönungsmesse  

Mozart Requiem en Krönungsmesse

Het concert wordt geopend met Mozarts feestelijke motet voor sopraan solo: Exsultate Jubilate! Olga Zinovieva weet met haar prachtige stem in combinatie met een elegante stijl en allure een groot publiek te raken. Mozarts Krönungsmesse mocht van de toenmalige aartsbisschop niet langer dan 30 minuten duren. Mede hierdoor straalt de mis van vitaliteit en energie. Het Requiem van Mozart werd door de film 'Amadeus' bekend bij het grote publiek en is misschien wel het meest indrukwekkende werk van deze jonggestorven componist. Het Requiem roept gevoelens van rouw, angst en verdriet op. Maar tegelijk ook hoop, licht en schoonheid.

Musici

The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands
Olga Zinovieva, sopraan
Clint van der Linde, countertenor
Carlos Negrín López, tenor
Thilo Dahlmann, bas
Pieter Jan Leusink, dirigent

Bij je bestelling ontvang je een gratis geschenk:

 • Gratis CD van het concert dat je reserveert. Geen cd-speler? Luister dan met de online link. De CD kun je aan iemand cadeau doen!
 • Tekstboek met informatie over de compositie, de componist, de zangteksten met vertalingen en een toelichting!
 • Geniet in de toekomst nog voordeliger van concerten met de cadeaubon voor 2e ticket gratis.

Masterclass in het AFAS Theater Leusden

Beleef Mozarts Requiem nog intenser in het AFAS Theater Leusden. Voorafgaand aan het concert is er een masterclass. Met de masterclass beleeft u het concert nog intenser. Een nieuw en uniek concept voor Nederland! ✔ gratis masterclass ✔ gratis parkeren ✔ gratis consumpties

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Mozart Requiem en Krönungsmesse met 45% korting per ticket, in samenwerking met het ticketplatform van Beleef Klassiek. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Beleef Klassiek. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets voor Mozart Requiem en Krönungsmesse met 45% korting per ticket, deze korting is al verwerkt in de getoonde prijzen. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Beleef Klassiek: 0525 684 819 

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Mozart Requiem en Krönungsmesse  

Aanvullende voorwaarden

 • De uitvoering duurt ± 2:00
 • Prijzen variëren per locatie
 • Je betaalt € 6,95 servicekosten per complete bestelling
 • Voor rolstoelgebonden bezoekers zijn er speciale zitplaatsen. Per locatie zijn er een select aantal plaatsen beschikbaar, deze dien je uiterlijk 14 dagen voor het concert te reserveren met onderstaand formulier. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Vraag de rolstoelplaats aan met dit formulier.
 • Gebruik garderobe is gratis
 • Gratis programmablad
 • Verzending van geschenkpakket wordt gedaan door de producent Beleef Klassiek. Je ontvangt 1 pakket per bestelling per post thuis.
 • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.