Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Messiah - G.F. Händel

Beleef deze ultieme kerstcompositie in Het Concertgebouw of één van de historische kerken!

Händels Messiah

Händels Messiah is in de kerstperiode het meest gewaardeerde oratorium. Deze uitvoering brengt, mede door de volmaakte akoestiek van Het Concertgebouw en de historische kerken, de unieke sfeer die Händels Messiah zo typeert.

Een van de bekendste delen van Messiah is het Hallelujah-koor. Bij de première van Händels Messiah in Dublin stonden hoogwaardigheidsbekleders, inclusief de Koning geïmponeerd op bij het 'Halleluja' om hulde te brengen aan deze machtige compositie. De compositie is geliefd om zijn dramatische en expressieve muziek en de combinatie van koor- en solowerk maakt het tot een indrukwekkend en meeslepend werk. De uitvoeringen van The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands voeren traditiegetrouw Händels meesterwerk in december uit.

Masterclass in het AFAS Theater Leusden

Beleef Händels Messiah nog intenser in het AFAS Theater Leusden. Voorafgaand aan het concert is er een masterclass. Met de masterclass beleeft u het concert nog intenser. Een nieuw en uniek concept voor Nederland! ✔ gratis masterclass ✔ gratis parkeren ✔ gratis consumpties