Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Stromma Nederland - Amsterdam Light Festival

Vaar mee met de Canal Cruise van Stromma Nederland tijdens het Amsterdam Light Festival en wordt aan de hand van het thema ‘Imagine Beyond’ meegenomen naar de wereld van de verbeelding.

Rondvaart Amsterdam Light Festival

Van 1 december 2022 t/m 22 januari 2023 vindt de elfde editie van het Amsterdam Light Festival plaats. Tijdens deze editie neemt Amsterdam Light Festival bezoekers aan de hand van het thema ‘Imagine Beyond’ mee naar de wereld van de verbeelding.

De wereld is in beweging, niets lijkt meer vanzelfsprekend. Verbeelding maakt het mogelijk het hier en nu te ontstijgen, onbegrensd de dag van morgen voor te stellen en vooruit te dromen. Laat je meevoeren naar plekken voorbij het bekende. Staar door de portals en laat je fantasie de vrije loop. Wat zie je? Praten we met lampen? Hebben we alleen nog virtuele bruggen? Stroomt het water omhoog? Ga met de Canal Cruise van Stromma mee op reis naar de wereld van de verbeelding langs een twintigtal speciaal geselecteerde werken van nationale en internationale kunstenaars.