Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Friendship Amsterdam - Amsterdam Light Festival

Vier het licht! Tijdens de verhelderende winterbeleving van Amsterdam. De luxe rondvaartboten van Friendship zijn de beste manier om te genieten van de elfde editie van dit spectaculaire festival!

Rondvaart Amsterdam Light Festival

Van 1 december 2022 t/m 22 januari 2023 vindt de elfde editie van het Amsterdam Light Festival plaats. Tijdens deze editie neemt Amsterdam Light Festival bezoekers aan de hand van het thema ‘Imagine Beyond’ mee naar de wereld van de verbeelding.

De wereld is in beweging, niets lijkt meer vanzelfsprekend. Verbeelding maakt het mogelijk het hier en nu te ontstijgen, onbegrensd de dag van morgen voor te stellen en vooruit te dromen. Laat je meevoeren naar plekken voorbij het bekende. Staar door de portals en laat je fantasie de vrije loop. Wat zie je? Praten we met lampen? Hebben we alleen nog virtuele bruggen? Stroomt het water omhoog? Ga met de Canal Cruise van Friendship Amsterdam op reis naar de wereld van de verbeelding langs een twintigtal speciaal geselecteerde werken van nationale en internationale kunstenaars.

Over de tour

Vier het licht! Tijdens de verhelderende winterbeleving van Amsterdam. De luxe rondvaartboten van Friendship zijn de beste manier om te genieten van de elfde editie van dit spectaculaire festival! Ga aan boord en nestel je lekker op onze verwarmde kussens terwijl je geniet van de smaak van je speciale vriendschapsdrankje voor de winter. Laat je betoveren door de lichten. De luxe rondvaartboten garanderen een geweldig 360 zicht door de grote ramen.

Bij aanvang van de rondvaart kan je rekenen op een warm welkom door de schipper en gastvrouw, waarna je aan boord stapt van deze luxe rondvaart. De boten van Friendship zijn prachtige, opvallende en 100% elektrische schepen met een luxe uitstraling, dikke kussens, een uitgebreide bar en een zeer enthousiaste bemanning.