Naar artikel

Friendship Amsterdam

10% korting

Vaar over de grachten van Amsterdam tijdens de luxe rondvaart van Friendship Amsterdam.

Rondvaart Amsterdam

Welkom aan boord bij Friendship Amsterdam! Vaar in een luxe, trendy rondvaartboot over de grachten en de Amstel. In 60 minuten leer je Amsterdam vanaf een andere kant kennen en wat is deze stad mooi vanaf het water! De rondvaart neemt je mee langs de beroemde Amsterdamse grachten, Magere Brug, Maritiem Museum, de oude kerk, Amstel Rivier, de Dansende Huizen en nog veel meer. De schippers kennen de stad op hun duimpje en vanwege de kleinere boten voeren ze je ook door de smallere grachten. Onderweg vertellen de hostess en schipper je over de bezienswaardigheden.

Dorst gekregen? Geen zorgen, want Friendship Amsterdam heeft een bar aan boord. De bar beschikt over zowel non-alcoholische dranken als alcoholische dranken, waaronder een ruim assortiment van sterke dranken. In de winter kan je ook lekkere warme dranken bestellen zoals Irish Coffee, glühwein en warme chocomelk. Je betaalt gemakkelijk aan boord met pin of contant.

Wij bieden momenteel drie verschillende tickets aan voor Friendship Amsterdam:

  • Luxury Canal Cruise tickets: met 10% korting. Dit zijn tickets voor de rondvaart. Aan boord is een bar waar je tegen betaling consumpties kunt bestellen.
  • Gin Tonic Cruise tickets: met 10% korting. De Gin Tonic Cruise tickets zijn inclusief onbeperkt ‘Damrak’ Gin Tonics, bier, wijn en fris. Lust je geen Gin tonic? Geen probleem, er zijn ook andere premium mixers beschikbaar.
  • Familie Cruise tickets: met 10% korting. Geniet naast je ANWB korting van een combiticket voor twee volwassen (16+) en een kind (4 t/m 15 jaar). Een extra kind bijboeken is mogelijk tijdens het reserveren op de website van Friendship Amsterdam.

Let op: ticket is pas geldig na reservering
Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Friendship Amsterdam voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, maar je dient hiervoor wel een 0 euro ticket aan te schaffen tijdens het reserveren op de website van Friendship Amsterdam.
  • Duur van de vaart is 1 uur en je we raden aan minimaal 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. Indien je later komt, kan Friendship Amsterdam de gereserveerde zitplaats(en) niet garanderen.
  • Ook in de winter zijn de boten aangenaam door de verwarmde kussens en overkapping. Bovendien zijn er altijd dekens aan boord.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Je kan betaald parkeren bij Parking Oosterdok (op 10 minuten loopafstand).
  • Tickets geprint meenemen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.