Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Space Expo

Tot 20% korting

Ontdek de wonderbaarlijke wereld van de ruimtevaart bij Space Expo.

Space Expo

Ontdek bij Space Expo de wonderbaarlijke wereld van de ruimtevaart. Van het ontwerpen en bouwen van ruimtemissies op aarde tot de lancering naar de ruimte. Raak een echte meteoriet aan, lanceer een waterstofraket en neem een kijkje in de originele Sojoez-capsule van André Kuipers. Door de jaren heen is de collectie van het museum uitgebreid met prachtige pronkstukken. Daarnaast is er veel aandacht voor de geschiedenis van ruimtevaart én kun je lopen door een model van het International Space Station (ISS).

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Space Expo

  • Reguliere tickets: 15% korting - geldig voor een bezoek t/m 31 maart 2025
  • Dinsdag deal tickets: 20%  korting - geldig voor een bezoek op een dinsdag in de periode t/m 25 maart 2025, uitgezonderd de dinsdagen in de schoolvakanties. Klik hier voor meer uitjes met een dinsdag deal.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. 
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Museumkaarthouders en VriendenLoterij VIP kaarthouders ontvangen gratis toegang tot Space Expo. Er dient wel een ticket aangeschaft te worden via de website van Space Expo. 
  • Space Expo is grotendeels toegankelijk voor bezoekers met een loophulpmiddel, scootmobiel of rolstoel, maar de hellingen zijn steil. Zonder ondersteuning/begeleiding kan een bezoek daardoor erg zwaar zijn. Kijk voor meer informatie over de toegankelijkheid voor mindervaliden op de website van Space Expo.
  • Space Expo beschikt over een parkeerterrein met ongeveer 100 plekken. Hier kun je gratis parkeren.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.