Naar artikel

Oyfo Techniekmuseum

€ 2,50 korting

Word enthousiast over techniek in Oyfo Techniekmuseum!

Verken Oyfo als een ware uitvinder

Maak kennis met techniek en wetenschap in Oyfo Techniekmuseum. In het interactieve Techniekmuseum kun je nu op ontdekkingstocht als een ware uitvinder! In de oude fabriek van Hazemeijer onderzoek je wat techniek in ons leven betekent. Dat doe je door de verschillende zones met interactieve spellen te doorlopen. 

Zie hoe onze wereld verandert door technologie. Kom alles te weten over stoommachines en smartphones. Over robots en kunst. Over energiebronnen en onze planeet. Kortom, alles over mens en techniek. Verken Oyfo als een ware uitvinder; niet alleen door te kijken, maar vooral door te doen!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Oyfo Techniekmuseum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Oyfo Techniekmuseum.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Tijdens bijzondere tentoonstellingen of andere bijzondere activiteiten kan een toeslag worden gevraagd.
  • Het museum is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Alleen hulphonden zijn welkom bij Oyfo.
  • Er is voldoende parkeergelegenheid. Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van Hazemeijer Hengelo.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar het Oyfo Techniekmuseum te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.