Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Louwman Museum

Tot € 1,50 korting

Bekijk meer dan 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel in het Louwman Museum!

Stap in de geschiedenis van vooruitgang, innovatie en design

Het Louwman Museum in Den Haag is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van meer dan 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel. 

De unieke collectie van bijzondere automobielen en memorabilia geeft niet alleen een prachtig beeld van de ontwikkeling van de mobiliteit, maar ook van de technische innovaties, vormgeving, welvaart en de mensheid in het algemeen. Van de eerste, meer dan een eeuw oude, elektrische auto tot de meest oogverblindende ontwerpen uit de 21ste eeuw.

Naast de uitgebreide collectie automobielen biedt het Louwman Museum nog veel meer. Ook de bijzondere collecties autogerelateerde kunst, miniaturen, affiches, trofeeën en zelfs vliegtuigen nodigen uit tot een bezoek.

Aanvullende ticketinformatie 

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het museum is rolstoeltoegankelijk. Alle verdiepingen zijn met een lift te bereiken.
  • Het Louwman Museum heeft een ondergrondse parkeergarage. Het parkeertarief bedraagt € 3,- per uur met een maximum van € 12,- per dag. Tickets zijn bij de parkeerautomaat te verkrijgen.
  • Museumkaarthouders ontvangen gratis toegang tot Louwman Museum. 
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.