Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Discovery Museum

Tot € 3,- korting

Laat je nieuwsgierigheid de vrije loop en ontdek Discovery Museum!

Discovery Museum

In het Discovery Museum in Kerkrade kom jij van alles te weten over de aarde, de wetenschap, techniek en design. Zo beleef je niet alleen een geweldig dagje uit, maar leer je meer over deze thema's! Met diverse activiteiten is Discovery Museum voor jong én oud, zeker een bezoekje waard.

Nieuw vanaf december 2023 in Discovery Museum: Revolutie Aarde! Dit is een unieke belevingstour over de aarde en onze rol in haar toekomst. De tour voert je door bijzondere omgevingen die je de aarde in al haar pracht tonen, maar ook een blik in de toekomst gunnen. Of de toekomst rooskleurig is, is aan ons! Het is tijd voor de ultieme revolutie! Durf jij het aan? In de Schatkamer reis je door het verleden en zie je objecten die ieder een eigen verhaal vertellen. Ga aan de slag als detective tijdens de Escape Game en los een inbraak op! Neem plaats in het Science Theater en geniet hier van een unieke voorstelling. Bij de Expeditie leer je van alles over de wetenschap en techniek, en ervaar je hoe deze thema's onze toekomst veranderen. Steek jij graag je handen uit je mouwen? In Science Labs is niets gek genoeg. Hier ga je aan de slag met je eigen project, dat je achteraf mee naar huis mag nemen!

Naast deze activiteiten zijn er in het museum verschillende tentoonstellingen te zien. Kijk op de website voor meer informatie over het actuele programma.

Aanvullende ticketinformatie

  • Het ANWB Ticket is de gehele dag geldig op jouw gekozen datum. Je mag aankomen op jouw gewenste tijdstip. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur voor jouw verwachte tijd van aankomst.
  • Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Museumkaarthouders en VIP kaarthouders van de VriendenLoterij ontvangen gratis toegang tot Discovery Museum. Je dient wel voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen voor een specifieke bezoekdatum op de website van het museum.
  • Honden zijn in het Discovery Museum niet toegestaan tenzij het (blinden)geleidehonden betreft. Op vertoon van de legitimatiepas van de hond is deze welkom om de bezoeker te begeleiden.
  • Het Discovery Museum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Overal zijn liften en er is een mindervalidentoilet.
  • Naast het Discovery Museum ligt het P&R terrein Kerkrade Centrum. Parkeren is hier gratis.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.