Naar artikel

Discovery Museum

Tot € 2,75 korting

Laat je nieuwsgierigheid de vrije loop en ontdek Discovery Museum!

Discovery Museum

In het Discovery Museum in Kerkrade kom jij van alles te weten over de aarde, de wetenschap, techniek en design. Zo beleef je niet alleen een geweldig dagje uit, maar leer je meer over deze thema's! Met allerlei diverse activiteiten is Discovery Museum voor jong én oud, zeker een bezoekje waard.

Tijdens Aarde Theater stap je in de voetsporen van een astronaut en beleef je de aarde op een manier die je nog niet eerder hebt meegemaakt. Ga vervolgens aan de slag in de Stad in de Steigers en kom erachter hoe de bouw van een stad eraan toegaat. In de Schatkamer reis je door het verleden en zie je objecten die ieder een eigen verhaal vertellen. Neem plaats in het Science Theater en geniet hier van een unieke voorstelling. Bij de Expeditie leer je van alles over de wetenschap en techniek, en ervaar je hoe deze thema's onze toekomst veranderen. Steek jij graag je handen uit je mouwen? In Science Labs is niets gek genoeg. Hier ga je aan de slag met je eigen project, die je achteraf mee naar huis mag nemen!

Naast deze activiteiten zijn er in het museum verschillende tentoonstellingen te zien. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Het ANWB Ticket is de gehele dag geldig op jouw gekozen datum. Je mag aankomen op jouw gewenste tijdstip. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur voor jouw verwachte tijd van aankomst.
  • Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Museumkaarthouders en VIP kaarthouders van de Vrienden Loterij ontvangen gratis toegang tot Discovery Museum. Je dient wel voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen voor een specifieke bezoekdatum op de website van het museum.
  • Honden zijn in het Discovery Museum niet toegestaan tenzij het (blinden)geleidehonden betreft en deze een bezoeker met identificatiepas begeleiden.
  • Het Discovery Museum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Overal zijn liften en er is een mindervalidentoilet.
  • Naast het Discovery Museum ligt het P&R terrein Kerkrade Centrum. Parkeren is hier gratis.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Discovery Museum te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.